Efter en helg med cup-spel är ligan tillbaka och vi har tre matcher att se fram emot på tisdagen.

Jag vänder mina blickar mot Huddersfield - Liverpool.

Huddersfield spelade i helgen 1-1 hemma mot Birmingham. Det ger laget ytterligare en match att lägga fokus på. Returmöte väntar nästa tisdag. Formen talar inte för Huddersfield just nu. Har inte vunnit i ligan sedan den 16 december, då var det en klar 4-1-seger mot Watford. Laget spelar en rätt så underhållande fotboll. Man vill kliva lite högre upp i planen och försöka sätta lite press på motståndarna. Lyckades att knipa en seger mot United genom det spelet. Men annars har man det svårt mot topplagen. 0-3, 1-2, 1-3, 0-5 och 0-4 är inget man skryter med om man sympatiserar för nykomlingarna. Men även om det inte blir poäng i dessa matcher så får man förhoppningsvis med sig något som gör att man kan straffa de lite sämre lagen när man spelar ett sådant spel.

Liverpool har två raka torsk. Behöver få en vinst, dels för att få lite mer arbetsro och slippa frågor från media, men framför allt att hålla den viktiga fjärdeplatsen. Spurs och Arsenal är två lag som gärna vill förbi Liverpool i tabellen. Gjorde troligtvis säsongens sämsta match mot Swansea. Kändes inte alls närvarande och att Swansea fick tre poäng var ingen slump. Alla lag gör en sådan match och det brukar oftast bli laget som står på schemat efteråt som får betala för den dåliga insatsen Liverpool gjorde i Wales. Ja, visserligen har man spelat i cupen i helgen men inställningen till cupen är inte alltid 100% hos storlagen i början av en turnering.

Eftersom Huddersfield spelar på det sättet man gör så finns möjligheterna till att man kan lösa en balja i nät. Men Liverpool kommer straffa nykomlingen i defensiven. Farten hos Liverpool kommer vara avgörande och det bör bli tre rätt så enkla poäng för Klopp.

Jag gissar på 1-3.

Jag spelar över 2,5 mål @1.74 hos Unibet med 4u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip