Backar upp Tottenham i tidiga PL-matchen på lördagen. Asian -1,5 (tvåmålsseger krävs).

Hemmalaget inledde ligan på ett bra sätt, men har i ärlighetens namn haft ett väldigt lätt spelschema hittills. Tycker laget avslöjats lite i de senaste matcherna och överlag har de nog fått med sig något poäng för mkt. Saknar fortfarande Mounie, vilket är ett stort offensivt avbräck för deras del.

Tänkbar startelva:

Lössl,
Smith, Schindler, Zanka, Löwe
Billing,Mooy
Kachunga, Sabiri, Ince
Depoitre

Positiv veckomatch för Spurs, som gjorde 3-0 borta mot APOEL i tisdags (trots tunga avbräck).
- Får tre dagars vila inför den här matchen.
- Eriksen, Vertonghen och Alli spelade ej då - uttagningsbara här. Innebär att det blir en naturlig in-rotation av klasspelare jämfört med veckomatchen.

Dembele, Wanyama, Rose saknas igen pga skador och Aurier är avstängd. Möjligt att Spurs är lite tunna centralt mot bakgrund av detta, men tycker uppbackningen ändå är helt okej.

Tänkbart lag:

Lloris,
Alderweireld, Sánchez, Vertonghen
Trippier, Dier, Sissoko, Davies
Eriksen, Alli
Kane

Tottenham må haft det tufft på hemmaplan hittills, men på bortaplan har laget gått rent. Tre segrar, två av dessa har varit med 2+ mål, även förra helgens match (seger 3-2 mot West Ham) skulle nog varit en tvåmålsseger om inte Aurier fått ett rätt tidigt rött kort. Jag har varit inne på det i tidigare rekar - jag håller Spurs och Harry Kane riktigt högt. Engelsmannen är glödhet för närvarande och bidrar verkligen varje match. Finns mer att hämta av Alli - men det borde lossna även där snart. Försvaret är riktigt starkt också.

Tycker Spurs ska vara en klass bättre än hemmalaget, vars ursprungliga nykomlingsentusiasm verkar avtagit lite. Att bäste forwarden saknas är såklart negativt också. Tror också hemmalagets rätt ambitiösa spelsätt kommer passa Spurs som handsken - de kan vara riktigt vassa i sina offensiva omställningar. Med Huddersfield som hemmalag borde det bli en matchbild där Tottenham får lite ytor att operera på - mumma för deras del.

0/1-3?

This is the stats tab
This is the post tip