Hull-Man United spelar kvällsmatchen på lördag. Båda lagen har full pott än så länge i serien och man hittar lagen på plats 2 och 3.

Hull-Leicester 2-1
Swansea-Hull 0-2
Exeter-Hull 1-3 (ligacupen)

Bournemouth-Man United 1-3
Man United-Southampton 2-0

Hull har överraskat mig i inledningen av säsongen. Jag trodde inte på den starten man fått. Man har gjort det bra och med lite flyt fått med sig full poäng från båda matcherna. För man var ganska tillbaka tryckta när man mötte Swansea förra helgen. Skadelistan ser fortfarande inte ljus ut:
Greg Luer
Brian Lenihan
Allan McGregor
Moses Odubajo
Alex Bruce
Michael Dawson
Josh Tymon
Enligt skadekollen saknas dessa till matchen.

Man har en tunn trupp och det blir hårt matchande för spelarna som är tillgängliga. Man spelade i cupen där man vann efter 2 sena mål som gav en 3-1 vinst. Flera spelare som fick spela i veckan kommer också starta i den här matchen. Mike Phelan som just nu tränar Hull kan United väldigt bra. Jobbade som assisterande tränare när Ferguson var där. Jag tror dock att klasskillnaden är för stor här för att han skall lyckas ta poäng med sitt Hull.

Manchester United har fått en lysande start på säsongen. Mourinho börjar få saker på plats. Pogba gjorde sin första match förra helgen och kommer bli väldigt nyttig på mittfältet. Nyförvärven som kom i sommaren har sett oförskämt bra ut. Bailly som hämtades från Villareal ser väldigt stabil ut och är redan en står publikfavorit. Finns ju dock en större publikfavorit just nu. Zlatan har börjat säsongen med 4 mål på 3 matcher och självförtroende har den mannen gott om.
På skadelistan finns bara Jesse Lingard som har börjat träna med laget igen. Men tror inte han kommer att spela den här matchen. Finns dock bra med alternativ där. Martial, Mata och Mkhitaryan får slåss om dom två kantpositionerna.

United har vunnit dom inledande med 2 mål och tycker det finns fina chanser att man upprepar detta mot Hull. Klasskillnad på alla positioner och med Zlatan längst upp så skall detta nog kunna bli en trevlig lördag om man är United-fan.

Jag spelar Man United -1 (pengarna tillbaka om United vinner med 1 mål) @1.90 med maxinsats 7/7u hos bet365

This is the stats tab
This is the post tip