Manchester United har inget mer än äran att spela för. De kommer inte kunna gå förbi tredjeplacerade Arsenal och Liverpool har ingen chans att ta över fjärdeplatsen heller. Ändå tror jag de plockar fram professionalismen och slår Hull. Hemmalaget MÅSTE ta tre poäng och hoppas att Newcastle inte slår West Ham. Tror inte Hull klarar av den pressen.

Senaste möte
2014-11-29 United - Hull 3-0

Premier League
4. Manchester United 37 20 9 8 62 37 25 69
18. Hull City 37 8 10 19 33 51 -18 34

Hull hemma
18 5 4 9 19 24 19

Formen
F, F, F, V, V

Senaste match
Tottenham - Hull 2-0

Man Utd borta
18 6 7 5 21 22 25

Formen
O, V, F, F, F

Senaste match
United - Arsenal 1-1

Som sagt. Inget mer än poäng att spela för Uniteds del. För Hull handlar det om liv och död. Har själv haft god lycka i liknande matcher i andra ligor den gångna veckan. Såväl Perugia i Serie B som Juve i Serie A hade betydligt högre odds än vad de hade haft om de verkligen hade behövt vinna matchen. Grejen är att dessa spelare och ledare är för proffsiga för att ställa ut skorna och skita i matchen. United kommer sluta fyra alldeles oavsett resultat i dag, men de gjorde fansen besvikna genom att inte slå Arsenal på Old Trafford senast. Seger där och de hade haft chans på tredjeplatsen som ger direktspel in i CL. Rooney ska vara fit for fight i säsongens sista match och sett till The Guardians startelva har ju United inga planer på att köra ut b-skutan.

För Hulls del är utgångsläget minst sagt jobbigt. De måste slå ett betydligt bättre lag och samtidigt hoppas på att West Ham tar poäng av Newcastle. Vinner Newcastle spelar det ingen roll om Hull vinner. De spelar ändå i The Championship nästa säsong. Nervöst och tufft med tanke på att de möter klasspelare i United, som avslappnat kommer kunna vänta på rätt läge att straffa hemmalaget. I något läge måste ju Hull chansa framåt och min inställning till det är att det ofta slutar med pannkaka för det sämre laget. Sist lagen möttes vann United med 3-0 på hemmaplan.

Preliminära startelvor (The Guardian)

Hull (3-5-2) Harper - Chester, Dawson, McShane - Elmohamady, Meyler, Huddlestone, Quinn, Brady - N'Doye, Jelavic

Saknas: Davies, Diame, Ramirez, Snodgrass och Livermole (avstängd)

United (4-4-1-1) Valdes - Valencia, Smalling, Jones, Blind - Mata, Herrera, Fellaini, Young - Rooney - Van Persie

Saknas: Da Silva, De Gea (båda osäkra). Skadro på Carrick och Shaw.

SPELTIPS
Motivation slår klass. Nja, inte alls säkert när det ändå skiljer så pass mycket mellan lagen. United är dessutom sugna på att avsluta säsongen snyggt efter fiaskot hemma mot Arsenal, där de hade chansen att sätta press på tredjeplatsen. Hull måste gå för seger så står det oavgjort i andra halvlek kommer United få lägen att avgöra. Tror att United har så pass proffsig inställning att de vinner den här matchen trots Hulls pressade läge. Rak tvåa finns till 2,25 hos William Hill och spelas 3/5 units.

Hur spelar ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip