Match ikväll på Falcon Alkoholfri Arena i Elitettan.

Jag tror på en målsnål tillställning i detta hallandsderby och spelar därför under 3,25 mål.
Spelet innebär vinst vid två mål eller färre.
Halvvinst om det skulle landa på tre mål.
Förlust om det blir fyra mål eller mer.

IF Böljan 5 2 0 3 4-5 -1 6
Kungsbacka DFF 5 2 0 3 6-11 -5 6

IF Böljan är nykomlingar i serien efter att många år spelat i division 1 och slagits i toppen så lyckades laget ta sig upp. Målsättningen är att stanna och kunna bli en stabilt lag i den här serien. Har börjat helt okej med två segrar samt tre förluster. Har slagit lag som man ska slå för att hålla sig kvar. Det är defensiven som har lagt grund för de sex poäng man tagit. Har bara släppt in fem mål och trots att man gjort tredje minst mål framåt efter fem omgångar så hittas Böljan i mitten av tabellen. Tog första segern på den nya arenan senast med 2-0 och då var det två backar som klev fram för hemmalaget.

Kungsbacka DFF har samma poäng som Böljan men släppt in mer mål och därför ligger de två placeringar bakom. En av anledningarna till varför laget har släppt in så mycket mål är att man mött Växjö som inte tappat poäng än med en målskillnad på 19-1. Elva av målen Kungsbacka släppt in är sex av dessa mot Växjö.

Det är som sagt hallandsderby och mycket viktiga poäng som står på spel. Defensiven är prioritet för båda lagen och tycker inte mycket talar för att det blir målrikt i den här matchen om man ser till hur säsongen har inletts.

Min tanke är att bolagen sätter odds utifrån det normala för vad det brukar gå i dammatcher. Det blir i regel mer mål i damer än herrar men just i den här matchen är jag väldigt skeptisk till det.

Jag spelar Under 3,25 mål @1.90 hos bet365 med 4/7u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip