Båda lagen gör mål i första halvlek mellan Elfsborg och IFK Norrköping testas till 3 ggr smeten.

Två offensivt skickliga lag avslutar säsongen i Borås. Inget av lagen har något särskilt att spela för, så det här har alla förutsättningar att bli väldigt öppet och målrikt.

Från september och framåt har Elfsborgs matcher innehållit 4,63 mål i snitt. Sett över hela säsongen är boråsarna det lag vars matcher innehållit klart flest mål. Trenden över hela säsongen är att de är vassa framåt men väldigt svaga bakåt. I en betydelselös match mot ett offensivt bra Peking tror jag detta kommer synas väldigt tydligt. Saknar visserligen Per Frick, men i övrigt ser det bra ut truppmässigt:

Kevin Stuhr Ellegaard, David Olsson
Jesper Manns, Adam Lundqvist, Jörgen Horn, Jon Jönsson, Daniel Gustavsson, Samuel Holmén, Lasse Nilsson, Simon Lundevall, Issam Jebali, Joakim Nilsson, Rami Kaib, Ibrahim Dresevic, Simon Olsson, Jesper Karlsson, Emir Bajrami, Viktor Prodell, Alex Dyer

Även Peking har en bra truppsituation. Har Kalle Holmberg med, anfallaren som skuggar Mange Eriksson i skytteligatoppen. Lär vilja göra ett par mål här och laget lär var sugna på att hjälpa till. Offensiven såg bra ut mot Örebro senast och laget har gjort en hel del mål senaste tiden.

Jag tror det här blir full fart framåt från start. Elfsborg är topplags-bra framåt men åka ur-dåliga bakåt. I en match av den här karaktären: (avslutningsmatch hemma, inget att spela för, bra motstånd) så känns det som att det kan bli 5-6 mål i matchen. Ett normalt överspel fungerar också. Men jag väljer det här spelet till högre odds. Tror som sagt det här blir en match med väldigt mycket spel i respektive offensiv tredjedel och blir inte förvånad om det står 1-2 eller liknande redan i halvtid.

This is the stats tab
This is the post tip