Ö2.75 mål asian mellan IFK Götebog och Elfsborg testas.

0-2 mål = Förlust på spelet.
3 = Halvvinst.
4 = Helvinst.

Elfsborg är ett "över"lag i år. 9/10 matcher har innehållit ö2,5 mål. Laget har gjort flest mål i serien. Endast Kalmar FF har släppt in fler. I 7/10 matcher har båda lagen gjort mål. Styrkan ligger i offensiven, kort och gott. Bra truppläge här med i stort sett alla vassa anfallskort tillgängliga.

Kevin Stuhr Ellegaard, David Olsson
Adam Lundqvist, Anders Randrup, Jörgen Horn, Jon Jönsson, Daniel Gustavsson, Lasse Nilsson, Simon Lundevall, Issam Jebali, Joakim Nilsson, Rasmus Rosenqvist, Per Frick, Simon Olsson, Jesper Karlsson, Emir Bajrami, Viktor Prodell, Alex Dyer

IFK Göteborg är inte lika målglada som Elfsborg. Samtidigt tycker jag inte defensiven är lika stabil som den en gång var. Det går att få hål på Blåvitt. Framåt har de Rieks, Hysén, Boman, Björdal m.fl. - tillräckligt för att kunna såra Elfsborg. Offensiven är mycket bättre nu när spelmotorn Albaek är tillgänglig. Han var ju skadad en stor del av säsongsinledningen, men med honom i startelvan blir offensiven betydligt bättre och mer varierad. Även IFK har ett bra truppläge.

Pontus Dahlberg, Erik Dahlin, Emil Salomonsson, David Boo Wiklander, August Erlingmark, Scott Jamieson, Mattias Bjärsmyr, Thomas Rogne, Sebastian Eriksson, Mix, Mads Albaek, Sören Rieks, Martin Smedberg–Dalence, Lawson Sabah, Henrik Björdal, Tobias Hysén, Mikael Boman, Elias Omarsson, Sebastian Ohlsson.

Det som talar emot att det här blir en målrik historia är att det är ett derby och de senaste åren har det varit tajta matcher mellan lagen. Historia är dock just historia och inget som påverkar den här matchen. Jag tror det här har förutsättningar att bli rätt så öppet. Elfsborg har inte visat upp något vidare försvarsspel, samtidigt är de vassa nog för att såra Blåvitt. Bägge lagen har en bit upp till toppen, vilket gör att jag tror båda lagen kommer vara rejält hungriga på ett segermål vid ett eventuellt kryssläge. På hemmaplan förväntas dessutom IFK Göteborg bjuda upp och föra spelet, hade den här matchen spelats i Borås tror jag Lennartsson kommit med en mer försiktig gameplan.

3-1?

This is the stats tab
This is the post tip