Örebro att ta poäng borta mot Blåvitt spelas. Spelet innebär pengarna tillbaka om Göteborg vinner med exakt ett mål.

Lagen möttes i helgen i Örebro. Matchen slutade 4-2 till Örebro efter att Blåvitt gjort sin sämsta halvlek på väldigt länge. Man spelade upp sig något i andra halvlek men Örebro kunde avvärja den största anstormningen och ta tre välförtjänta poäng till Örebro i den här matchen.

Det har hänt en hel del under veckan på kamratgården i Göteborg. Inte helt oväntat har Lennartsson fått tacka för sig. Alf Westerberg har tagit över som huvudtränare och Torbjörn Nilsson har kommit in som assisterande. För ledarstaben handlar det om att ändra på små detaljer men framförallt det mentala och viljan att ge allt för varandra för den har inte funnits där på slutet. Blåvitt har spelat sex hemmamatcher den här säsongen men bara vunnit en enda. Anmärkningsvärda är att i dem andra fem hemmamatcherna har samtliga slutat 1-1.

Örebro spelar allt bättre och vinsterna börjar hitta hem för Axéns lag. Bortaspelet är något man behöver bli bättre på även om motståndet har varit tufft senaste matcherna. Fått se sig besegrade av både Malmö och AIK, dock bara med ett mål vilket skulle ge pengarna tillbaka vid här spelet.

Det känns som att Örebro ska ha bra chans att ta poäng på Gamla Ullevi idag och att vi dessutom får en försäkring om Blåvitt vinner med ett mål till nästan dubbla degen känns bra på förhand.

Jag spela Örebro +1,0 @1.93 hos bet365 med 4/7u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip