AIK gästar Norrköping på måndagen.
Mitt speltips: Under 2,5 mål i matchen. Bethard eller FastBet .

Underspelet känns som ett riktigt bra spel i den här matchen.
AIK har inlett med under 2,5 mål i fyra av fyra matcher. Tre nollor har det blivit och laget känns verkligen som det där gamla hederliga defensivt duktiga AIK. I fyrbackslinjen är Lustig landslagsman, Milosevic och Sotte är inga mil ifrån att ta två mittbacksplatser i truppen. Otieno är en sensation som med sin snabbhet är väldigt bra. Kommer garanterat vara ett av lagen som släpper in minst antal mål när vi summerar säsongen.

AIK ställs nu mot Norlings Norrköping. Efter att ha fått sparken från klubben i fjol kan man anta att han är ganska sugen på att inte förlora den här matchen. Kan såklart AIK utan och innan och vet att det blir enormt svårt att vinna om Peking släpper in första målet. Tror han kommer ha stor respekt för Gnagets omställningar och fasta situationer. Offensivt har Norrköping stor potential med Haksabanovic i spetsen. Men lider enligt mig av att Nyman inte är hel då han är väldigt viktig med sitt slit + skicklighet. Adegbenro är bra som ersättare men trots allt ett steg neråt kvalitetsmässigt. Dessutom har Levi inte sett glödhet ut under säsongsupptakten heller.

Jag tror det kommer ticka 0-0 här. Ser framför mig två lag med stor respekt för varandra där ingen vill släppa in första målet. Räknar med att AIK kommer ligga lite lägre och låta Norrköping föra spelet - AIK är rätt bekväma med den typen av matchbilder. Samtidigt kommer Norrköping vara noga med att inte tappa boll på fel ställen och bjuda på något.

Tror bägge lagen är relativt okej med ett kryss här och om det står 0-0 eller 1-1 i mitten av andra kommer inget lag all in-ösa för att ta trepoängaren. För mig luktar det 0-0 eller 1-1 här.

This is the stats tab
This is the post tip