Över 2,5 mål mellan DIF och Peking testas. Spelet tas måndag, matchen spelas söndag.

Har i mångt och mycket gått igenom förutsättningarna för matchen i reken där jag puffar för DIF Dnb, så jag ska fatta mig kort här.

Norrköping går sällan mållösa hemma. Försäljningen av Eliasson till trots - de borde ha goda möjligheter att näta här. Trots att truppen är försvagad finns spelare som Seb Andersson, Moberg-Karlsson m.fl. Kuggar som borde kunna lösa åtminstone minst en kasse. Spelar alltid offensivt hemma i Norrköping. Försvarsmässigt har de släppt in rejält med mål efter uppehållet. Faktum är att även om det blev en nolla hemma mot AFC senast (seger 1-0) så kunde faktiskt tabelljumbon mycket väl ha gjort mål. Defensiven känns allt annat än stabil för närvarande.

DIF får in forwarden Gustav Engvall till den här matchen. Med honom tillbaka är startelvan mer komplett - man får den där spetsen framåt - den som de inte hade mot exempelvis MFF senast. Får också tillbaka poängkungen Mage Eriksson, som var avstängd senast. Försvarsklippan Jonas Olsson är alltjämt out. Senast gjorde Haris Radetinac en bra match - vilket ger mer alternatvi framåt. El-Kabir har varit formstark på slutet och Mrabti är nästan alltid bra.

Det här är två lag som kämpar om Europaplatser. Kryss hjälper ingen och jag förväntar mig två lag som verkligen går för det vid eventuellt 1-1-läge. Kan verkligen se båda lagen göra mål här.

1-2/3?

This is the stats tab
This is the post tip