IFK Norrköping 1/1 (halvtid/fulltid) spelas i torsdagens EL (tas på måndagen).

Spelet rättas som vinst om Norrköping leder i halvtid och vinner matchen.

Lite tveksam form på Peking, som har startat allsvenska höstsäsongen med två förluster. Dubbelseger i EL mot Kosovolaget Prishtina innan dess - säger inte så mkt då kvalitén på det laget går att ifrågasätta. Jobbiga allsvenska matcher dock, så jag skulle inte säga att det är någon ko på isen ännu. Svag första halvlek mot Elfsborg senast, men andra halvleken inleddes riktigt bra. Var ett par tveksamma domslut från att kvittera till 2-2 och vem vet hur det hade slutat då?

Är starka hemma på konstgräset och ställs nu mot ett passande motstånd som inte är mitt uppe i sin aktiva säsong. Såg inte litauernas matcher mot St. Johnstone - men av de rapporter jag läst så var det knappast givet att de skulle vinna sett till hur spelet såg ut och hur chanserna fördelades.

IFK har fortfarande bra form på Eliasson och ett par till. Har nu fått tre vilodagar sedan senaste matchen och min känsla är att de sätter full fart framåt från start här - precis som de gjorde i första kvalomgången. Viktigt att få ett så bra resultat som möjligt redan i första matchen i det här dubbelmötet såklart. Min känsla är att Peking har bra chans att spela sig fram till en trygg ledning redan i halvtid.