En poäng och Trelleborg är klara för kval. Samtidigt är Frej i jättebehov av poäng för att inte riskera en match om direktnedflyttning i sista omgången.

Vårens möte
TFF - Frej 2-1

Superettan
3. Trelleborg 28 14 8 6 50:28 50
14. IK Frej 28 8 4 16 36:46 28

Frej hemma
14 5 3 6 21:17 18

Formen
F, V, V, F, F

Senaste match
Gefle - Frej 3-0

TFF borta
14 5 4 5 15:16 19

Formen
V, O, O, F, V

Senaste match
TFF - Åtvid 4-0

Frej sitter i skiten och Trelleborg kan börja ladda för allsvensk kval vid poäng i kväll. Det öppnar för två lag som kommer gå för segern i kväll. Frej har fyra poäng ned till nästjumbon Syrianska. Visst, som Syrianska ser ut just nu så lär dom inte komma ikapp Frej ändå, men hemmalaget måste ändå göra vad de kan för att säkra kvalet. Seger i kväll och det blir minst kval för att hålla sig kvar, något som gör att de kan spela utan press i sista omgången mot Falkenberg borta.

Trelleborg har fortfarande en chans att gå om Dalkurd. Men då krävs att de går rent samtidigt som Dalkurd inte får vinna någon av sina två sista matcher. Samtidigt räcker en pinne i kväll för att säkra allsvenskt kval, och jag tror det är vad man får rikta in sig på. 2-1 sist lagen möttes, nu är det på Vikingavallen där Frej är ett bra lag. Tre raka segrar nu utan insläppt mål.

1-0 mot Åtvid, 5-0 mot Värnamo och 1-0 mot Varberg. Men TFF har spets och jag tror inte de går mållösa här. Samtidigt som jag inte utesluter att Frej kan skrälla heller. Därför känns båda lagen gör mål som ett spännande spel då jag tror på en öppen matchbild.

TFF-truppen

Fredrik Persson, Marko Johansson, Merlin Nuhanovic, Magnus Andersson, Robin Jacobsson, Anton Tideman, Alexander Blomqvist, Albin Nilsson, Zoran Jovanovic, Furkan Motori, Robin Nilsson, Mattias Håkansson, Erik Andersson, Johan Brannefalk, Salif Camara-Jönsson, Marcus Pode, Emil Johansson.

Saknar: Dino Islamovic som är avstängd och Johannes Johansson.

SPELTIPS
Spelar båda lagen gör mål till 1.71 hos Bethard (2/5 units)

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip