Raka ettan spelas till 2,20 på Inter i Milanoderbyt på söndag 20:45. Oddset hittar ni hos bet365 .

Fjolårets möten:
Inter - Milan 2-2
Milan - Inter 2-2

Tabell:
3 Inter 7 6 1 0 14:3 +11 19p
7 Milan 7 4 0 3 10:10 0 12p

Senaste match:
Benevento - Inter 1-2
Milan - Roma 0-2

Derby della Madonnina! Trots flera fina toppmöten i helgen så håller jag den här matchen högst. I mina ögon är det kanske Fotbollseuropas största höjdpunkt på hela säsongen. Inte rent kvalitetsmässigt men inramningen och åskådningsmässigt.

Både Inter och Milan har hade stora förväntningar på sig inför säsongen. De senaste åren har varit tuffa för de gamla storklubbarna men nu väntas som sagt prestationerna bli bättre. Inter har behållit stora delar av sin ändå fina trupp från fjolåret. De nyförvärvet som sticker ut i Inter är mittbacken Skriniar som gjort det otroligt bra i Inter-tröjan, kanske Serie As bästa back till och med? Spalletti är ny tränare i Inter och han får vara väldigt nöjd med lagets prestationer hittills.

Milan gjorde en storsatsning i somras, spelare som André Silva, Kessie, Biglia och framförallt Bonucci har kommit in, mfl. Men trots enorma ekonomiska satsningar så har spelet sett allt annat än bra ut, att det skulle se såhär dåligt ut hade någon ingen kunnat tro, men hade vi väntat oss att Milan skulle flyga från omgång ett? Att spela ihop en i stort sett helt ny startelva tar naturligtvis tid och frågan är om inte flera av värvningarna är något överskattade namn? Det känns iallafall så.
De fyra segrarna har kommit mot mindre kvalitativt motstånd - Crotone, SPAL, Udinese och Cagliari. Mot bättre motstånd såsom, Lazio, Roma och Sampdoria har Milan vikt ner sig och förlorat med ganska klara siffror.

Förväntade laguppställningar:

FC Internazionale 4-2-3-1

Icardi
PerisicJ Mario Candreva
B Valero Vecino
Dalbert Miranda Skriniar D'Ambrosio
Handanovic

Skadad: Brozovic

AC Milan 3-5-2

Suso A Silva
Rodriguez Bonaventura
Biglia Kessie Borini
Romagnoli Bonucci Musacchio
Donnarumma

Skadad: Conti
Tveksam: Antonelli
Avstängd: Calhanoglu

Ett derby är alltid ett derby. Inter står som hemmalag vilket kommer att resultera i flest Inter-fans på Giuseppe Meazza. Här tror jag Inter har toppchans här att visa vilket lag som är bäst i staden. Spelet har sett allt annat än bra ut i Milan och frågan är om Montella sitter kvar om Milan åker på sin tredje raka förlust i ligan?

Tippar 2-1, vad tror ni?

@3quartistan på twitter

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip