Napoli synas till drygt dubbla pengen hos Bethard .

Senaste mötet:
Napoli - Inter 0-0

Serie A
1 Napoli 27 22 3 2 62:19 +43 69p
5 Inter 26 14 9 3 42:21 +21 51p

Inter hemma:
9-4-1 27:11

Form:
O,O,V,F,V

Senaste match:
Inter - Benevento 2-0

Napoli borta:
12-1-0 30:7

Form:
F,V,V,V,F

Senaste match:
Napoli - Roma 2-4

Viktiga poäng på spel! Milano-derbyt blev inställt förra helgen på grund av den fruktansvärda tragedin som inträffade förra helgen. Med en match mindre spelad har Inter nu halkat ner till en femteplats i tabellen. Samtidigt förlorade Napoli förra helgen mot Roma vilket gör att Napoli behöver gå för seger här för att fortsätta hota Juve om lo Scudetto.

Innan förlusten mot Roma hade Napoli 10 raka segrar i ligaspelet, så formen är det knappast dålig. Och i ärlighetens namn kan jag personligen tycka att Napoli gjorde en ganska bra insats mot Roma, spelmässigt iallafall.
Inter är mer svårbedömda. Inter har haft interna dispyter bland nyckelspelarna i truppen och spelmässigt imponerar man inte - jobbig trend sedan december. Det blev förvisso seger senast men det var mot urusla Benevento, som förövrigt var det bättre laget långa stunder på Giuseppe Meazza.

Preliminära laguppställningar (gazzetta.it)

FC Internazionale 4-2-3-1
Icardi
Perisic Rafinha Candreva
B Valero Vecino
D'Ambrosio Miranda Skriniar Cancelo
Handanovic

Skadad: Ranocchia, Pinamonti

Napoli 4-3-3
Insigne Mertens Callejon
Hamsik Jorginho Allan
Rui Koulibaly Albiol Hysaj
Reina

Skadad: Ghoulam

I princip full trupp i båda lagen. Ghoulam långtidsskadad.

Motivering:
Inter har ett bra spelarmaterial men jag tycker inte man imponerar spelmässigt. Poängskörden känns något överdriven. Samtidigt levererar Napoli bra prestationer vecka ut och vecka in. Napoli är erkänt starka hemma på San Paolo men faktum är att det är på resande fot man imponerat mest - 12-1-0 är sjuka siffror! Höstens möte slutade 0-0 men båda fjolårets möten vann Napoli utan att släppa in mål.
Värderar Napolis chanser runt 50-55 procent vilket gör att det finns lite värde att tälja hos Bethard som erbjuder oddset 2.05 på tvåan. Naturligtvis inget superodds så vi håller igen lite med insatsen.

Tippar 1-2, vad tror ni?

@3quartistan på twitter

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip