Inter - 2,0 spelas till 1.87 hos Bethard . Pengarna åter om Inter vinner med två mål.

Inter form:
O,V,V,V,O

Senaste match:
Juventus - Inter 0-0

Pordenone form:
F,F,V,V,O

Senaste match:
Sambenedettese - Pordenone 1-1

I helgen lyckades Inter knipa poäng av Juventus i Turin. Spalletti har gjort ett strålande jobb med ett tidigare spelarmaterial som inte alls fått ut förväntad effekt. Inter är för närvarande Italiens bästa lag då Milanoklubben leder Serie A en poäng före Napoli. En stor fördel som Inter har kontra de andra toppklubbarna är att man inte har något Europaspel att bränna krut på, och det bör kunna öppna upp för en mer motiverad och seriös satsning i Coppa Italia istället.

Pordenone håller till i Italiens tredje division Serie C, med en hemmaplan som tar drygt 3000 personer. Kort och gott, en helt annan värld än var Inter befinner sig. I slutet av november lyckades man dock med en stor skräll när man slog ut Serie A-klubben Cagliari med 2-1 på bortaplan i Coppa Italia. Det borde om inte annat vara en liten varningsklocka för Inter att inga motstånd ska underskattas.

Spalletti kommer med största sannolikhet att rotera på en hel del positioner, men det ska naturligtvis vara en enorm klasskillnad oavsett. Samtidigt bör det kunna öppna upp för mer motiverade och spelsugna spelare. Inte har vunnit sju av sina åtta hemmamatcher under säsongen, och senast på Giuseppe Meazza pulveriserade Inter Chievo Verona med hela 5-0.

Kommer Inter till spel med en bra inställning, vilket man borde, så bör det här matchen bli en "walk in the park".

Tippar 4-0, vad tror ni?

@3quartistan på twitter

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip