Ö2 mål asian mellan Irland och Serbien testas.

Spelet innebär:
0-1 mål = Förlust på spelet.
2 mål = Push, pengarna tillbaka.
3+ mål = Vinst på spelet.

Tabellen inför den här matchen ser ut som följer:

1 Serbien 7 4 3 0 16-7 15
2 Irland 7 3 4 0 9-5 13
3 Wales 7 2 5 0 10-5 11
4 Österrike 7 2 2 3 9-9 8
5 Georgien 7 0 4 3 7-11 4
6 Moldavien 7 0 2 5 4-18 2

Vi kan med andra ord konstatera att det är oerhört jämnt. Österrike och Wales har matcher de väntas vinna den här omgången, så det lär bli ett rejält getingbo när det här ska avgöras. Den här bakgrunden gör att kryss knappast kan ses som ett bra resultat för Irland - de bör vinna här. Och nog borde Irland kunna göra mål på det här serbiska laget (Serbien har tre kvalnollor - två av dessa är dock mot usla Moldavien). På hemmaplan är Irland också starka - går sällan mållösa från hemmamatcher i kvalsammanhang.

Saknar visserligen Seamus Coleman, men tycker en tänkbar elva ser okej ut:

(4-2-3-1): Randolph; Christie, Duffy, Clarke, Ward; Arter, Meyler; Walters, Brady, McClean; Long.

Gick igenom Serbiens lag inför deras match mot Moldavien och konstaterade då att det är ett starkt lag som är på rätt väg i sin utveckling. Har alltid haft kvalitét i laget, men i det här kvalet har det sett mer harmoniskt ut än tidigare. Tycker dock alltjämt att de är klart starkare framåt än bakåt och jag ser inte det här laget parkera bussen och avvakta i 90 minuter. Kryss är visserligen okej för deras del, men något superresultat är det inte iom att en svår bortamatch mot Österrike väntar i nästa runda.

Tänkbar elva:

Serbia (4-5-1, probable): Rajkovic; Nastasic, Ivanovic, Kolarov, Maksimovic; Gudelj, Matic, Gacinovic, Kostic, Tadic; Mitrovic.

Jag tycker mållinan mellan de här lagen under de här förutsättningarna är lite för låg. Kan verkligen se ett mål åt något håll öppna upp det här mötet. Ser framför mig en matchbild med Irland som för spelet medan Serbien kontrar, en matchup som känns lovande för den som vill se mål.

1-2?

This is the stats tab
This is the post tip