Sista omgången av VM-kvalet där redan klara gruppetta Spanien åker till Israel för att ta tre poäng. Då det inte finns något att kämpa om anser många att detta är en betydelselös match för Spanien och att det då kan kanske till och med bli en skräll. Själv är jag inte alls enig om detta då Spanien tidigare alltid har gett järnet i alla matcher, betydelselöst av vad de spelar om, så jag är mer inne på att Spanien fortsätter sin framgångsrika saga.

Även om Israel kommer att sluta i mitten av grupp G, på en plats som inte tar dem någonstans så vill jag tro att de ändå kommer att ställa upp med bästa möjliga spelare. Dessvärre räcker inte det, med tanke på hur illa de har spelat på hemmaplan i kvalet. På fyra matcher har de tre förluster mot Italien, Albanien och Makedonien, samt en seger mot Liechtenstein. Under dessa tre förluster har Israel legat under tidigt i matchen, där de har förlorat första halvleken och sedan även matchen två gånger - mot Italien och Albanien. Härnäst ställs de mot de tuffaste möjliga motståndare, nämligen Spanien.

Ja, Spanien har verkligen krossat alla i sin väg under VM-kvalet - bortsett från 1-1 matchen borta i Italien. I den senaste bortamatchen hade Spanien 4-0 i halvtid mot Liechtenstein innan matchen slutade 8-0. Mot Albanien senast vann Spanien första halvleken med 3-0 och brydde sig inte så mycket i den andra halvleken, där matchen slutade just 3-0. Som vanligt är det full fart framåt från avspark, där de allra bästa spelarna ska få starta och spela ihop sig till VM nästa år, som Julen Lopetegui ser absolut inte på detta som någon lek eller något tillfälle att prova på galna teorier - som han ändå inte har, för övrigt.

Matchen ska spelas av, Spanien ska vinna, genom att som vanligt dominera från start och till det erbjuds dubbla pengar på marknaden. Självklart finner jag ett stort värde i att spela då på att Spanien vinner första halvleken och sedan även hela matchen till 2.00 i odds och lägger ett spel hos Ladbrokes.