Speltips: J Södra - Trelleborg

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2017-11-19 14:45
Land: Sverige
Liga: Allsvenskan (kval)
Odds: 2.07
Tips: Över 2,5 mål
Tar över 2,5 mål i kvalreturen mellan J Södra och Trelleborg.

Förutsättningarna inför matchen är att TFF har 2-0 att gå på. Således är det full fart framåt som gäller för J Södra - som måste göra minst två egna mål. Förstår att det går att ha invändningar mot ett överspel när J Södra är laget som måste göra mål - de har gått mållösa fyra av senaste fem matcherna. Tycker ändå att de skapade okej-mycket i Skåne - kunde mycket väl ha gjort mål där. Brukar vara starka hemma och har ändå Gojani, Kosica, Thelin och Smylie framåt - bör kunna såra Trellegborg. Fortsatte faktiskt skapa en del även när de var 10 mot 11. Så nog borde J Södra kunna skaka fram ett par mål här.

André Calisir - mittbacken som spelade varenda sekund av allsvenskan 2017 - är dock avstängd här. Så J Södra dras med ett defensivt avbräck. Det tror jag kan spela in här - för jag tror Trelleborg har stora möjligheter att näta. De öste in mål i Superettan och har flera bra hot framåt: Camara-Jönsson, Pode, Jovanovic, Islamovic med flera. Gör TFF mål torde ett överspel ligga bra till för att gå in. Min känsla är att J Södra nog hade kunnat hålla nollan mot TFF om de hade klarat sig på 0-0. Nu är det de själva som måste fram och göra mål - det tror jag innebär en matchbild där bortalaget kommer få sina chanser att stjäla en balja på kontring.

Fram till ett eventuellt 2-0-läge är det all in som gäller för J Södra. Gör Trelleborg ett mål - vilket jag tror de kommer göra - är det ännu mer all in som gäller. Min känsla är att Trelleborg kommer gå för att göra ett mål, för mig är det inte laget som parkerar en buss i 90 plus tillägg. Jag tror att de grejar det här och att vi får se allsvensk fotboll på Vångavallen 2018.

2-1?
  J Södra - Trelleborg
Spela på Speltips J Södra - Trelleborg
Polsater - 18 November 2017 - 08:26
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Insättningsbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
13:30  Leicester - Crystal Palace
Fotboll - Premier League - 1
1.90
13:50  Fan- Boll
Bordtennis - Pro Tour final - Fan
1.80
16:00  Arsenal - Newcastle
Fotboll - Premier League - 1 asian hcp -1,5
1.81
16:00  Chelsea - Southampton
Fotboll - Premier League - Che över 6,5 hörnor
1.85
16:00  Preston - Sheffield United
Fotboll - Championship - 1
2.40
18:30  Borussia D - Hoffenheim
Fotboll - Bundesliga - Ö1,5 mål 1:a h.
2.10

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Skador & Avstängningar