Jag gillar verkligen utbudet som bolagen har när det gäller långtidsspel i PL. Finns i stort sett allt att spela på när det gäller lagen men även individuella prestationer som antal gjorda mål, antal assist och gula kort.

Finns en del spel som jag gillar men framförallt har jag fått upp ögonen för detta spelet.

Javier Hernandez - Daniel Sturridge
Vem gör flest säsongen 17/18 i Premier League.
1.86 - 1.86

Känns märkligt att man har satt 1.86 - 1.86. Chicharito kommer vara West Hams främsta anfallare. Har har köpts för att komma in och göra det han gör bäst på planen, vilket är att hitta nätet. Bolagen har satt hans lina på 11,5 och 12,5 mål den här säsongen. Ö12,5 står i 2.00. Under hittas till 1.72. Sturridge lina är på 6,5 mål till samma odds som Chicharitos Ö12,5.
Där han vi ett stort värde i spelet. Man tror att Chicharito gör runt 11-12 mål och Sturridge slutar på 6-7 mål. Men ändå får vi 1.86 på båda.

Till skillnad från Chicharito är Sturridge inte en man för startelvan. Det är i Liverpools anfall som man har en bra bredd. Vi såg det redan förra året att han hade svårt att platsa och fick oftast sitta på bänken. Han är dessutom väldigt skadebenägen när han väl får spela. Konkurrensen har inte blivit bättre för Sturridge eftersom man tagit in Salah från Roma. Inte omöjligt att Coutinho försvinner till Barcelona, även om jag att han kommer stanna. Men skulle det hända så blir han ett steg närmare startelvan men fortfarande inte i Klopps startelva.

Jag spelar Hernandez att vinna H2H mot Sturridge @1.86 hos Nordicbet med 5/7u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip