Säsongen inom E-Sport(League of Legends) började fint för en där flera spela satt och lite dumma misstag i det sista Gamet på laget man spelade på kostade en "full pott". Vill studsa tillbaka direkt och varför inte med ett maxspel?

Regerande mästarna SKT tar sig an Jin Air i ett möte som man ska ta hem 2-0 ALLA dagar i veckan.

Inför detta spelår har man hämtat världens bästa jungler föregående säsong i form av "Peanut" som kommer göra det mycket lättare för världens bästa spelare i form av "Faker" som alla känner till. Man har valt att även värva "Huni" i Top-lanen som jag vet kan verkligen komma att explodera denna säsong och bli en sinnesjuk uppgradering jämfört med Duke som hade en halvdan säsong enligt mig. Överlag är man mycket starkare på pappret nu medan Jin Air faktiskt ser svagare ut och kommer ha en oviss säsong med spelare som kommer bytas in och ut från start.

KT som är SKT:s största utmanare denna säsong vann sin inledande match med 2-0 i Games och SKT vill verkligen inte vara sämre här, var så säkra på det. Dessa två lagen är bättre än på länge och det blir verkligen spännande att se när dem väl möts längre fram vem som är bättre.

Själva spelet ser jag verkligen inget som skall stoppa det. SKT är bättre på varje position, alltid haft en bättre draft än Jin Air åtminstone och med det nya systemet så gynnar det laget man spelat på verkligen då man har spelare i laget som kan bemästra alla Champions, inte minst Faker som är en Gud i Mid-lanen.

Oddset kan kännas lite lågt för vissa men detta är ränta enligt mig! Spelvärdet är perfekt just nu på 1.574 hos Pinnacle som man har fått det till och enda ner till 1.50 är det mer än bra. Först till kvarn innan det sänks.

Ny säsong stundar, nya titlar ska skördas för det lag som är mest dominant i hela världen inom detta "spel". Imorgon börjar en ny era för dem med det bästa laget dem haft och nu ska man bara visa det på "plan".

-

SKT -1.5 till x1.574 hos Pinnacle tas med 10/10U!

Liknande spel finns hos bet365 till x1.50.



http://www.spreadsheet.se/b-kesport

Twitter: @belmiinee

This is the stats tab
This is the post tip