Juventus att vinna + under 3,5 mål i matchen spelas till 1.73 hos Betsson .

Serie A
2 Juventus 20 16 2 2 49:15 +34 50p
15 Genoa 20 5 6 9 16:22 -6 21p

Juventus hemma:
8-1-1 22:4

Form:
V,V,V,V,V

Senaste match:
Cagliari - Juventus 0-1

Genoa borta:
3-4-3 5:5

Form:
O,F,V,O,V

Senaste match:
Genoa - Sassuolo 1-0

Napoli drygade ut serieledningen efter segern i Bergamo i söndags. Med en match mer spelad har Napoli ett försprång på fyra poäng ner till Juve nu. Med andra ord, det finns inget utrymme för poängtapp för ”den gamla damen” i måndagsmatchen mot Genoa.

Juve har bra form (6 raka segrar) och har som vanligt växlat upp rent spelmässigt ju längre in på säsongen det gått. Försvarsspelet såg rätt skakigt ut inledningsvis på säsongen och tappet av Bonucci var väldigt påtagligt. Defensiven har dock sett betydligt bättre den senaste tiden och nyförvärvet Szczesny har varit briljant mellan stolparna under tiden Buffon varit skadad.

Genoa inledde svagt och efter derbyförlusten mot Samp i början av november fick tränaren Ivan Juric sparken. Davide Ballardini ersatte Juric och efter det har saker och ting sett betydligt bättre ut. Men Genoa ligger fortsatt på den undre halvan av tabellen med bara fem poäng ner till SPAL som ligger under nedflyttningsstrecket.

Lineups (whoscored)

Juventus 4-3-3
Szczesny; Sandro, Chiellini, Benatia, Barzagli; Matuidi, Pjanic, Khedira; Mandzukic, Higuain, Costa

Out: Dybala, Buffon, Höwedes, Marchisio, Cuadrado

Genoa 3-5-2
Perin; Rossettini, Spolli, Izzo; Laxalt, Rigoni, Veloso, Bertolacci, Rosi; Taarabt, Pandev

Avstängd: Zukanovic

Juventus som är snudd på felfria hemma på Juventus Stadium räknar vi med blir ett par nummer för stora när Genoa gästar. Målpartaj att vänta? Nja, tveksamt. Genoa är tajta bakåt, i synnerhet på bortaplan där sju raka matcher gått under 2.5 mål. Samtidigt saknas Dybala och Cuadrado i hemmalaget vilket är ett stort minus i Juves offensiv. Juventus har som tidigare nämnt sex raka segrar i bagaget. Men bara en av dessa segrar har passerat linan 3.5.

På Juventus Stadium har Juve fem raka segrar mot Genoa utan insläppt mål.

1-0/2-0?

@3quartistan på twitter

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip