Juventus gästas av Lazio 18:00 på lördag.
Jag spelar (båda lagen att göra mål) till oddset 1,95 hos bet365 .

Senaste mötet:
17/18 Juventus - Lazio 2-3 (supercup)

Tabell:
2 Juventus 7 6 1 0 20:5 +15 19p
4 Lazio 7 5 1 1 19:9 +10 16p

Juventus hemma:
4-0-0 11:0

Atalanta - Juventus 2-2

Lazio borta:
3-0-0 8:3

Lazio - Sassuolo 6-1

Juventus tappade poäng senast mot Atalanta vilket har gjort att Napoli skaffat sig ett 2-poängavstånd ner till den gamla damen. I övrigt så har inledningen på säsongen varit bra, iallafall poängmässigt om man bortser ifrån förlusten mot Barcelona i Champions League. Offensiven är vass med, jag tänker inte minst på Higuian och Dybala som öst in mål. Men det har varit defensiven som framförallt har lyfts fram de senaste åren i Juventus. Defensiven ser dock inte helt prickfri ut som det gjort de tidigare åren, laget har tappat Bonucci och Chiellini, Barzagli och Buffon blir inte yngre med åren. Återstår att se hur man klarar sig mot en formtoppad Immobile.

Lazio kommer från en imponerade 6-1 seger mot Sassuolo. Romlaget inledde säsongen med att spela 0-0 hemma mot nykomlingarna SPAL, men annars har det sett bra ut för Simeone Inzaghi Lazio - fyra i ligan (tre pinnar bakom Juve) och full pott i Europa League är mer än godkänt, inte minst när laget kämpat med en hel del skador. Det är framförallt offensiven som sticker ut med Immobile längst fram som ligger tvåa i skytteligan på 9 gjorda mål (bakom Dybala, 10).

Förväntade laguppställningar:

Juventus 4-2-3-1

Higuain
D Costa Dybala Bernardeschi
Matuidi Khedira
A Sandro Chiellini Rugani Lichtsteiner
Buffon

Skador: Höwedes, Pjaca, De Sciglio
Tveksam: Pjanic (KEY), Barzagli

Lazio 3-5-2

Immobile L Alberto
Milinkovic Lulic
Leiva Parolo Marusic
Radu De Vrij Bastos
Strakosha

Skadad: Wallace
Tveksam: Anderson, Lukaku, Palombi, Basta

Juventus står som stora favoriter med all rätt. Med tanke på att Napoli skaffat sig ett försprång på Juventus så förväntar jag mig inget annat än en maxprestation från hemmalaget. Men samtidigt tror jag att det finns goda möjligheter att få se mål, åt båda håll. Inte minst med tanke på Lazios fina offensiv och att Juventus defensiv ser allt mer bräcklig ut. Dessutom har Juve ett par backar på skadelistan där Barzagli sticker ut.
Värt att notera är att Lazio gjort 19 mål på sina 7 ligamatcher. Det är bara Napoli (25) och Juventus (20) som gjort fler.

Mål åt båda håll till 1,95 är taget!

Tippar 3-1, vad tror ni?

@3quartistan på twitter

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip