Gårdagens rek gick in utan att man hann bli alltför nervös. Den här matchen tror jag blir tuffare, men oddset är helt klart spelvärt.

Karakasevic (95) - Gavlas (242)

Kanske räcker att se dom siffrorna för att lasta in rullen? Så enkelt är det givetvis inte även om det ger en fingervisning.

Karakasevic rekade jag förra reken och han svek mig inte. Men han är ingen spelare man vet vad man hos. Dock är han en spelare men högst potential denna omgång och når han den under den här matchen är detta ett monsterodds.

Gavlas har en märklig utveckling. Från en lovande ungdom till att helt falla bort. Till att senaste två åren, då han var över 30 år, fick en stor utveckling. Som han presterar nu är han kanske 150-170 i världen. Vänsterhänt och behärskar det mesta på den här nivån.

Matchkvoter
Karakasevic 2-1
Gavlas 3-0

Men ja. Då ska jag försöka sammanfatta det här. Enligt mig är karakasevic den bättre spelaren. Det är inga hästlängders skillnad som världsrankingen säger. Men att Gavlas är favorit här köper jag inte. Att karakasevic redan har förlorat en match tror jag betyder att han måste vara fokuserad för att inte riskera att missa slutspelet.

2.20 får vi på bet365 på rak seger för karakasevic. Det tar jag med 3/5 units.

3-2?

Lycka till.

This is the stats tab
This is the post tip