Tycker att det känns som att Ivo Karlovic är på dekis. Visst, han slog en formsvag Steve Johnson som mer eller mindre gett upp den här säsongen. Men helvete vad dålig han var mot Dzumhur och utöver det har han gjort dåliga matcher mot Del Potro, Mikael Ymer och Vasek Pospisil senaste veckorna.

Mot Dzumhur var han alltså dubbelbreakad i tredje set. DUBBELBREAKAD! Hur ofta vänder han det egentligen? Inte ens en gång på 500. Men nu slog blixten ner och som Holms brukar resonera: Blixten kan såklart inte slå ner två gånger i rad.

Tror faktiskt Ivo är rätt sliten. Hans kropp är inte gjord för att slita i elva månader och det tar naturligtvis ut sin rätt här på hösten. Tror att ATP Wien är hans 23:e turnering för året och det är bara ett fåtal spelare topp 30 som spelat fler.

Båda spelarna föredrar snabba underlag. Khachanov är en hardhitter med ett aggressivt powerspel och Karlovic, med sin serve, vill såklart ha så snabba förhållanden som möjligt. Han är dock inte omänsklig just nu, Karlovic. Räddade sex breakbollar mot Johnson, breakad tre gånger mot Dzumhur och slog hela åtta dubbelfel i den matchen.

Kan bli väldigt tight det här och det luktar skräll långa vägar. Khachanov är fortfarande på uppgång och motivationmässigt är det klar fördel ryssen.

Skickar in en näve polletter till 2,45 hos Nordicbet

This is the stats tab
This is the post tip