Konyaspor leder serien och ska inte underskattas. Samtidigt har Farsta ett av seriens bästa lag och har ett uttalat mål att gå upp i division 2. Det ska vara klasskillnad om bortalaget går in för matchen.

Konyaspor - Ängby 1-1
Ängby - Konyaspor 4-5

FOC Farsta - Stocksund 3-5

Konyaspor har av någon anledning redan spelat två matcher den här säsongen - båda mot nykomlingen Ängby. Ett Ängby som saknat 2-3 av sina bästa spelare dessa möten och som sagt är nykomling från division 4. Därför vill inte jag dra för stora växlar av att de har fyra poäng på två matcher mot ett icke storsatsande Ängby. Konyaspor har ett i princip helt nytt lag mot fiaskosäsongen i div 2 2016 där allt gick åt helvete för Konya som slutade säsongen toksist på fyra poäng och 22-130 i målskillnad. Fick en utvisning på Osman Köseoglu sist.

Farsta då? Tung torsk i premiären mot nystartade och nyrika Stocksund (som också strävar högt) med 3-5. Ett problem för Farsta är att de gått ut så tydligt med att vinna serien och värvat stort. Flera spelare har meriter från högre divisioner och man har fått behålla spelare som skyttekungen Mahdi Machemaoui. Ett grymt nyförvärv är Nicklas Gustafsson från Enskede, som när han är frisk är en grym spelare på division 1-nivå. Bara dessa två spelare är kapabla att avgöra matcher på egen hand mot alla lag i den här serien.

SPELTIPS
Det ska vara klasskillnad här sett till trupperna. Spelar rak tvåa till 1,57 hos bet365 (5/5 units). Tycker det är spelvärt ner till 1,35.

This is the stats tab
This is the post tip