Returmöte i Europa League där middagsmatchen från Ryssland spelas på Lokomotiv Stadium. Vi har ett spännande möte där Lokomotiv Moskva tar emot Atletico Madrid, som har med sig ett 3-0 resultat från den första matchen i Spanien. Givetvis är Atletico Madrid favoritet till att vinna mötet, men med tanke på vilket tufft spelschema de har haft och kommer att ha framöver så vilas en del spelare, då Simeone kommer att rotera. Dessutom är Lokomotiv Moskva starka hemma så det blir ingen lätt match för Atletico Madrid att vinna - vilket de egentligen inte heller behöver göra.

Lokomotiv Moskva har verkligen gått som tåget, både i ligan och i Europa League. De har slagit ut Nice med 3-2 och 1-0, samt att de inte har släppt in något mål i ligan på de två senaste matcher. Just på hemmaplan är Lokomotiv Moskva urstarka och kan ge ett helvete till vilket lag som helst, när de spelar på högsta nivå. Bortamatchen mot Atletico Madrid blev en för svår uppgift, men läget är helt annorlunda i returmötet. I mitt tycke ska Lokomotiv Moskva ha goda chanser till att vinna detta möte eller åtminstone spela kryss mot ett defensivt inriktat Atletico Madrid.

På söndag väntar Villarreal borta för Atletico Madrids del. Då kommer Atletico Madrid att ställa upp med det bästa laget, vilket innebär att en del spelare måste vilas i returmötet i Europa League. Det som är bra är att Atletico Madrid har råd med det, efter att då ha vunnit hemmamatchen med 3-0, så avancemanget är så gott som klart. Atletico Madrid ska bara gå ut och göra det som de är bäst på, det vill säga, att försvara sig väl, så det blir inget högt spel från Atletico Madrids sida. Slutligen saknas världens bästa målvakt Jan Oblak, så det är verkligen inte omöjligt att Lokomotiv Moskva nätar.

I och med att några bänkspelare kommer in för Atletico Madrid så blir det inte heller lika stabilt längre bakåt och det kommer därmed finnas lägen för Lokomotiv Moskva att skapa vassa chanser - och i bästa fall göra mål. När marknaden erbjuder 1.90 i odds på att Lokomotiv Moskva åtminstone ska ta en poäng i matchen (genom att vinna eller spela oavgjort) så finner jag ett stort värde och lägger ett spel hos Scandibet .
---
Preliminär startelva Lokomotiv Moskva: Guilherme, Vladislav Ignatiev, Solomon Kverkveliya, Nemanja Pejcinovic, Maciej Rybus, Vitali Denisov, Aleksey Miranchuk, Anton Miranchuk, Manuel Fernandes, Jefferson Farfan & Eder.

Preliminär startelva Atletico Madrid: Axel Werner, Filipe Luis, Diego Godin, Jose Gimenez, Juanfran, Koke, Saul Niguez, Thomas, Angel Correa, Antoine Griezmann & Fernando Torres.
---

This is the stats tab
This is the post tip