Atlanta United plockas mot La Galaxy utan att blinka.
Helt enkelt botten mot toppen, david mot goliat, kalla det vad ni vill men att vi får 2.28 på Atlanta (pengarna tillbaka vid oavgjort) köper jag verkligen inte. Rak 2a till 3.30 hos bet365 är oxå riktigt fin.

Atlanta kommer med all säkerhet figurera i toppstriden av MLS och kan mycket möjligt springa hem pokalen i november. Kniper de flesta av sina treor på hemmaplan där man är ursinnigt starka. Men i år känns laget än mer komplett gentemot fjolårets och nu är säsongen det kan lossna ordentligt. För det krävs fler bortavinster och att kunna lägga sig på sin högstanivå oftare. För en högstanivå har detta Atlanta som heter duga.

En välkomponerad maskin med Almiron men framförallt Joseph Martinez på topp. Ibra, Giovinco och Altidore får ursäkta. Som striker just nu är Martinez nr 1 i ligan. Jobbar ständigt och är sylvass när lägena kommer. Förvånar mig inte det minsta om han tar hem skytteligan.

Detta Atlanta ska då alltså möta ett i mina ögon mediokert La Galaxy som ställer sitt hopp till en trött 37 åring. Visst blev dom "Zlataniserade" när denna kom in och tryckte in ett skott från 40 meter (sköt för att han inte orkade springa enligt egen utsago). Avgjorde sedan på övertid i samma match mot Los angeles fc från offside position trots att ligan alltså har VAR-systemet.. ser för övrigt ganska stel ut Zlatan och kommer nog inte utföra mirakel för ett lag utan stabil stomme. Han är ju en målmaskin ibra men han har spelat i dominerande lag tidigare som trycker ner motståndet i boxen och lägen skapas då automatiskt för den långe svensken.
Nu måste han slita och hjälpa de andra (påminner om hans tid i landslaget), lite så. Och det är han nog för gammal för att kunna göra på ett bra vis..

Nej som sagt, Atlanta tas att vinna (pengarna tillbaka vid X).
2,28 Unibet

4/5u
/gurkan


This is the stats tab
This is the post tip