Lördagens sista match i den spanska andra omgången av La Liga spelas på Estadio Gran Canaria där Las Palmas tar emot Atletico Madrid. Vid tidigare besök på Las Palmas de Gran Canaria har Atletico kammat hem tre poäng utan större bekymmer. Inför mötet har dock Atletico sin bästa spelare avstängd, men det har också Las Palmas, i mitt tycke. Det är mycket fokus på Atleticos öppningsmatch i stället för deras rutin så det finns en hel del värde här att kamma hem.

Alen Halilovic är en stor kroatisk talang som har ryktats länge till bland andra Barcelona. I öppningsmatchen mot Valencia tappade han bollen vid ett tillfället på mittfältet och tog i lite för mycket i ett försök att vinna tillbaka bollen - vilket resulterade i ett rött kort. Han är avstängd i mötet mot Atletico och där tappar Las Palmas en stor kreatör på mittfältet. I övrigt såg det inte så jätteimponerande ut mot Valencia där Las Palmas skapade väldigt lite framåt - trots att Valencia hade sina tokanfall och lämnade många luckor bakåt. Zaza och andra spelare brände många lägen, framförallt i slutet av matchen, så Las Palmas ska vara glada med resultatet. Härnäst väntar en mycket tuffare uppgift när de ska ta sig an Atletico Madrid.

Cristian Stuani hade redan gjort två mål för Girona i första halvleken Efter att storstjärnan Antoine Griezmann hade dragit på sig en utvisning i minut 67 vaknade Atletico till på allvar. Angel Correa och Jose Gimenez lyckades göra ett mål var och därmed slutade matchen 2-2. Det finns mycket positivt för Diego Simeone att vidare från den upphämtningen och jag är övertygad om att de ska resa sig direkt och fortsätta där de slutade, de sista 20 minuterna ifrån öppningsmatchen.

På de tre senaste möten, där Las Palmas har haft hemmaplan, så har de inte lyckats göra mål på Atletico.

Primera Division: 29/4, 2017
Las Palmas 0 - 5 Atletico Madrid

Copa del Rey: 3/1, 2017
Las Palmas 0 - 2 Atletico Madrid

Primera Division: 17/1, 2016
Las Palmas 0 - 3 Atletico Madrid

Atletico är ett erkänt starkt bortalag och ska inte ha några större problem med att vinna detta möte. Marknaden öppnade på 1.50 och har sedan dess gått kraftigt uppåt men, enligt mig, så är den stora höjningen i oddset överdriven - så jag finner ett värde i att spela på en rak Atletico seger till 1.83 i odds hos Bethard .

This is the stats tab
This is the post tip