Lunchmatch på lördag 12:30 i Italien. Jag spelar Lazio -1,5 mål till 1.70 hos Bethard .

Fjolårets möten:
Crotone - Lazio 3-1
Lazio - Crotone 1-0

Serie A
5 Lazio 16 10 3 3 39:22 +17 33p
16 Crotone 17 4 3 10 13:32 -19 15p

Lazio hemma:
3-2-2 16:10

Form:
V,F,F,V,O

Senaste match:
Atalanta - Lazio 3-3

Crotone borta:
1-1-6 6:20

Form:
F,F,F,F,V

Senaste match:
Crotone - Chievo Verona 1-0

Lazio har tappat lite mark på topp 4 efter en rad snöpliga poängtapp den senaste tiden. Senast lyckades de blåvita däremot ta en stark poäng och trycka in tre bollar borta mot Atalanta, detta trots att lagets i särklass bästa målskytt Ciro Immobile var avstängd. Nu ställs man mot ett Crotone som är inblandad i bottenstriden i allra högsta grad.
Crotone klarade sig kvar i Serie A i fjol med nöd och näppe, och även den här säsongen ser det ut som att laget kommer att vi slita rejält för att hänga kvar i det italienska finrummet. Crotone tog en livsviktig seger och bröt senast en fem matcher lång förlustsvit när man besegrade Chievo Verona hemma i Kalabrien med 1-0.

Lazio bör vara revanschsuget då poängskörden under de senaste veckorna varit något missvisande. Ciro Immobile är tillbaka från sin avstängning och frånvaroläget ser bra ut. Milinkovic-Savic eller Sergej ser glödhet ut och frågan är hur länge han bli kvar i huvudstaden om han fortsätter leverera som han har gjort under hösten.
Crotone har haft det tufft på resande fot - sex förluster på de åtta bortamatcherna i Serie A. Och trots att alla matcher är livsviktiga så är det inte mot Lazio på Olimpico poängen ska tas.

Lazio har besegrat bättre lag än Crotone med två mål den här säsongen, och chanserna bör vara goda att göra det här. Ett motiverat och revanschsuget hemmalag som normalt sett är klasser bättre än Crotone borde kunna ta tre poäng på ett ganska bekvämt sätt.

Di Gennaro och Marchetti är out i hemmalaget, Nani och Mauricio uppges vara tveksamma. Tumminello saknas hos gästerna.

Tippar 3-0, vad tror ni?

@3quartistan på twitter

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip