Måndagen bjuder på ett trevligt möte från Serie A - Lazio gästas av Torino på Stadio Olimpico. Övertro på mål?
Under 3,5 mål synas till 1.60 hos Bwin .

Tabell:
5 Lazio 14 10 2 2 35:16 +19 32p
12 Torino 15 4 8 3 19:21 -2 20p

Lazio hemma:
3-2-1 15:7

Form:
F,O,O,V,F

Målsnitt:
3,64 mål per match

Torino borta:
2-4-2 8:13

Form:
O,O,O,V,O

Målsnitt:
2,66 mål per match

Lazio blev de första laget att ta poäng på Luigi Ferraris efter att huvudstadslaget vände ett 0-1 underläge till seger med 2-1 borta mot Sampdoria i senaste ligamatchen. Otroligt starkt och viktigt för Inzaghi som åkt på ett par snöpliga poängtapp under de senaste veckorna. Inter, Napoli, Juventus och Roma tappade alla poäng i helgen, vilket att har gett Lazio ett ypperligt läge här att knappa in på topp 4. Lazio är åtta poäng bakom serieledarna Inter, men med två matcher mindre spelade. Här kommer hemmalaget att gå för tre poäng, men man ställs emot lurigt motstånd i form av Torino.

Torino har inte riktigt kommit upp i förväntad poängskörd. Turin-klubben förstärkte laget i somras med framförallt ett par defensiva pjäser vilket har fått positiv effekt, däremot har inte den fruktade anfallstrion Ljajic/Belotti/Falque varit riktigt så bra som man både hoppats och trott på. Andrea Belotti som stod för 26 kassar under fjolårssäsongen har bara gjort ynka tre mål den här säsongen vilket måste ses som ett rejält underbetyg, trots att han varit borta på grund av skada ett par matcher.

Förväntade laguppställningar:
Lazio 3-5-2
Immobile L Alberto
Lulic Leiva Parolo Marusic Milinkovic
Radu De Vrij Bastos
Strakosha

Skadad:
Abukar, Di Gennaro, Jordao, Nani

Torino 4-3-3
Ljajic Belotti Falque
Baselli Rincon Acquah
Molinaro Lyanco N'Koulou De Silvestri
Sirigu

Skadad: Ansaldi, Niang, Obi

Båda lagen har har starka offensiver, det är det ingen tvekan om. Men jag tycker linan är något för hög här. Torino har kryssat mest i serien, vilket kanske varit en stor bidragande orsak till den något sämre poängskörden än förväntat. På resande fot gillar Mihajlović att hålla det tight bakåt och spela på omställningar, och så lär han även göra här då respekten för Lazios offensiv bör vara stor. Är det något motstånd som missgynnar Lazio så är det just lågt sittande försvar. Lazio är nämligen likt Torino, skickliga när man får spela på kontringar och utnyttja speeden i offensiven. Tyngden finns inte riktigt där offensivt. Ni minns säkert hur svårt Lazios skyttekung Ciro Immobile hade det exempelvis mot Sverige.
Målfest? Tveksamt.

Torino har fem raka matcher som gått under 2,5 linan, och i deras åtta senaste matcher har även linan gått under 3,5 mål.

Trots två offensivt skickliga lag så känns under 3,5 mål intressant till 1.60 hos Bwin .

Tippar 1-1/2-1?

@3quartistan på twitter

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip