Onsdagens enda match i den spanska La Liga spelas på Estadio Municipal de Butarque där Leganes tar emot Real Madrid. Detta är alltså tre dagar efter att Real Madrid har spelat 5-3 borta mot Betis och dessförinnan 3-1 mot PSG hemma. Utöver det tuffa spelschemat har Real Madrid tre ordinarie och därmed nyckelspelare borta till mötet som oavsett är en svår uppgift. Att Real Madrid ska vara favoriter är givet men att de ska vinna med handikapp siffror är inte direkt femtio-femtio, i mitt tycke.

Även om Leganes har två raka förluster i ligan, så har de spelat helt okej ändå. Det är nämligen som så att Leganes inte gör så många mål framåt men inte heller släpper de in många mål bakåt heller, när de spelar hemma. På hemmaplan har det blivit fem vinster, två oavgjorda och tre förluster. Totalt har de gjort tio mål och släppt in nio mål. Inga avstängningar eller nya skador i truppen gör att Asier Garitano kan ställa upp med det bästa laget, som har haft fem dagars vila inför mötet mot Real Madrid.

Förvisso har Real Madrid återigen hittat en fin form, men med avbräck på Marcelo, Kroos och Modric är de försvagade. Fullgoda ersättare finns tyvärr inte för dessa tre herrar. Dessutom lär Zidane rotera i laget. Det är inte omöjligt att Real Madrid kommer till start med några ytterligare bänkspelare för att de ordinarie ska få vila inför kommande matcher i ligan och Champions League returmötet i Paris längre fram. Spelschemat är som vanligt späckat så Real Madrid mer än nöjer sig med en seger i mötet, genom att i bästa fall göra sitt mål och kontrollera matchen.

Då detta är en svår uppgift för Real Madrid ska det mycket till att de bara ska köra över ett defensivt starkt Leganes. Lagen har mötts fyra gånger tidigare och då har matcherna slutat på följande sätt:

Copa del Rey: 24/1, 2018
Real Madrid 1 - 2 Leganes

Copa del Rey: 18/1, 2018
Leganes 0 - 1 Real Madrid

La Liga: 5/4, 2017
Leganes 2 - 4 Real Madrid

La Liga: 6/11, 2016
Real Madrid 3 - 0 Leganes

Just det, det var Leganes som slog ut Real Madrid i den spanska cupen för några veckor sedan bara, så Leganes vet hur de ska ställa till det för ligamästarna.

Då marknaden erbjuder hela 1.87 i odds på att Leganes inte ska förlora med handikapp siffror finner jag ett värde och lägger ett spel på asiatisk handikapp +1,5 för Leganes. Spelet läggs hos Bethard .
---
Preliminär startelva Leganes: Ivan Cuellar, Joseba Zaldua, Dimitris Siovas, Ezequiel Munoz, Raul Garcia, Gabriel, Ruben Perez, Javier Eraso, Jose Naranjo, Claudio Beauvue & Nordin Amrabat.

Preliminär startelva Real Madrid: Keylor Navas, Theo Hernandez, Raphael Varane, Sergio Ramos, Daniel Carvajal, Isco, Casemiro, Lucas Vazquez, Cristiano Ronaldo, Karim Benzema & Marco Asensio.
---

This is the stats tab
This is the post tip