Vi testar Ö2,5 mål i mötet på King Power Stadium där Leicester tar emot Liverpool.

Lagens tre senaste matcher.

Leicester - Liverpool 2-0
Huddersfield - Leicester 1-1
Leicester - Chelsea 1-2

Leicester - Liverpool 2-0
Liverpool - Burnley 1-1
Liverpool - Sevilla 2-2

Lagen möttes så sent som i tisdags i ligacupen. Leicester gick vidare efter 2-0 efter många ändringar i båda lagen. Kan inte påstå att det var ett rättvist resultat sett till hur spelet såg ut. Det var Liverpool som skapade de hetaste målchanser men lyckades inte förvalta dem. Liverpools offensiv är som vi tidigare sett riktigt bra men har haft svårt att göra mål de senaste matcherna. Men så länge som laget skapar så kommer målen att komma och det skulle förvåna mig om det inte lossnar redan idag för Klopps lag. Defensiven är det dock fortsatt problem med. På bortaplan har man inte hållit nollan än den här säsongen.

Leicester får tillbaka Vardy som åkte på en lättare smäll och ska vara tillgänglig idag. Leicester är tillbaka i verkligheten efter den magiska säsongen man hade när vann tog hem titeln. Kvalitén för att hota och vara med i en ny titelstrid kommer inte hända på väldigt många år men att man kan utmana Liverpool på hemmaplan det tror jag absolut. Det är endast United som lyckade hålla nollan på Old Trafford mot Leicester den här säsongen.

Två lag som har sina främsta egenskaper i offensiven. Liverpool gör nästan alltid mål oavsett motstånd. Ö2,5 mål känns bra på förhand.

Jag spelar Ö2,5 mål @1.70 hos bet365 med 4u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip