Över 2,5 mål mellan Leicester och Watford tas.

Leicester har fortsatt mittbacken Wes Morgan out, vilket får ses som ett defensivt avbräck. I övrigt ser skadeläget bra ut. Besegrade Fleetwood i FA-cupen i veckan och kunde rotera laget då, nu har man fått tre dagars vila för de som ändå spelade, så det ska inte vara något som påverkar negativt.

Leicester har känts formstarka en längre tid nu. Låg närmare segern än Chelsea förra helgen och key-spelarna i offensiven: Mahrez, Vardy och Okazaki - känns heta. Samtidigt är defensiven knappast omutbar. Sex hållna nollor i ligaspelet är inte jättebra och de hade legat på undre halvan i en imaginär tabell för insläppta mål.

Ställs nu mot målglada Watford. Bara tre lag i ligan har gåt ö2,5 fler gånger och bara två lag har ett högre målsnitt/match. Och det är inte så konstigt sett till hur laget spelar. Defensiven läcker medan offensiven är rätt vass och mål/assist är rätt så utspritt. Många målchanser och öppet spel i stort sett varje gång.

Kan lätt se båda lagen göra mål här. Jag tror knappast ett 1-1-resultat gör något av lagen tillbakalutade och nöjda. Ser framför mig en match med öppet spel där båda lagen verkligen går för det. Mahrez, Vardy, Richarlison, Doucouré m.fl. - finns offensiv spets på banan och båda känns bättre framåt än bakåt.

3-1?




This is the stats tab
This is the post tip