Leicester är i bra slag, och har varit det under en längre tid.
För egen del var dom till och med mycket överraskande bra borta mot Chelsea förra lördagen. Då var faktiskt Leicester det bättre laget och var värt alla tre poängen.
Men fick "nöja sig" med 0–0.
Innan dess besegrade laget Huddersfield lätt med 3–0.
I veckan har Leicester, som då roterade kraftigt, även hunnit med att slå ut Fleetwood och är därmed klar för fjärde rundan i FA-cupen.
Så Leicester känns på klar uppgång och har väldigt få problem i truppen numera när en sådan som Robert Huth även är tillbaka i träning. Saknas gör endast ytterbacken Danny Simpson samt mittbacken Wes Morgan.
Leicester har flera klasspelare som nu hittat formen igen, som Mahrez, Vardy, Maguire och Ndidi.

För Watford är det raka motsatsen, laget saknar troligen 8 bra spelare i dag.
Ny på skadelistan är högst troligen offensiva innermittfältaren Tom Cleverley (22 ligamatcher/1 mål). Det är tungt för Watford som redan saknar en lång rad tunga pjäser som:
Will Hughes (5/2), Kiko Femenia (15/0), Miguel Britos (9/1), Younes Kaboul (2/0), Nathaniel Chalobah (5/0), samt sannolikt trion Craig Cathcart, Isaac Success samt då Tom Cleverley.

Skadelistan har gjort att Watfords poängskörd har minskat undan för undan. Man har nu tre raka matcher utan seger i ligan, och bara en seger på senaste nio ligamatcherna!

Jag tror att Leicester tack vare hemmafördelen, formen, klassen – samt att Watford har det väldigt stökigt och trist form gör den här ettan väldigt stark.
Spelbolagen med Unibet och LeoVegas mfl ger runt 1.83 för den här ettan och det är ett bra spel.

Trolig startelva, Leicester:
Schmeichel - Chilwell, Maguire, Dragovic, Amartey - Iborra, Ndidi - Albrighton, Okazaki, Mahrez - Vardy.

Insats: Medel (Låg/Medel/Hög).

This is the stats tab
This is the post tip