Lördagens sista match i den spanska La Liga spelas i Valencia på Estadi Ciutat de Valencia där Levante tar emot Real Madrid. Då båda lagen har kommit igång med målskyttet ordentligt på de två senaste ligamatcher så ser jag det väldigt sannolikt att vi får se ett målkalas i denna match. Då även de två senaste matcherna på just Estadi Ciutat de Valencia har slutat med över 3,5 mål i matchen är det mycket som tyder på att vi får se en favorit i repris.

Efter 21 spelade ligamatcher är Levante med i bottenstriden. De har två poäng mer än Deportivo La Coruna, som ligger på den tredje nedflyttningsplatsen. Även om formkurvan pekar neråt så har Levante lyckats med målskyttet på de två senaste ligamatcherna. Det blev 1-2 borta mot formstarka Villarreal och senast lyckades de med 2-2 borta mot Deportivo La Coruna. Inför mötet mot Real Madrid saknar de den centrala mittfältaren Jose Campana samt mittbacken Chema. Båda är en försvagning i defensiven, så klart, som kommer att innebära ännu större problem, med tanke på att Levante ändå redan släpper in så många mål bakåt.

Om vi bortser från den spanska cupen, där Real Madrid har roterat och spelat med avbytarna, så har det gått riktigt bra i ligan sedan de förlorade mot Villarreal med 0-1 hemma. Det har blivit stora segrar mot Deportivo La Coruna med 7-1 hemma och senast blev det 4-1 borta mot Valencia. Samtliga spelare som vi är vana att se i Zidanes ordinarie startelva är tillbaka i träning, men förmodligen startar Nacho Fernandez i stället för Sergio Ramos (som kanske ändå inte är helt hundra efter sin skada) - i övrigt, full trupp. Mot just Levante borta har Real Madrid haft det relativt lätt tidigare.

La Liga: 2/3, 2016
Levante 1 - 3 Real Madrid

La Liga: 18/10, 2014
Levante 0 - 5 Real Madrid

Ronaldo är stekhet och har även tidigare lyckats näta i båda ovannämnda möten mot Levante, så det är en stor chans att vi får se honom näta ett mål, två mål, ja, kanske ett hattrick till och med. Annars finns det gott om alternativ till målgörare också.

I mitt tycke är det en god chans att båda lag lyckas göra mål på varandra i mötet. Annars ska Real Madrid klara av själva att göra minst fyra mål, med tanke på dagens förutsättningar. Mest värde finner jag i ett spel på över 3,5 mål i matchen till 1,94 i odds och lägger ett spel hos Unibet .
---
Preliminär startelva Levante: Oier Olazabal, Coke, Sergio Postigo, Rober Suarez, Antonio Luna, Jefferson Lerma, Cheick Doukoure, Jason, Ivi Lopez, Jose Luis Morales & Roger.

Preliminär startelva Real Madrid: Keylor Navas, Marcelo, Nacho Fernandez, Raphael Varane, Daniel Carvajal, Toni Kroos, Casemiro, Luka Modric, Cristiano Ronaldo, Karim Benzema & Gareth Bale.
---

This is the stats tab
This is the post tip