Under 3,5 mål synas till 1.61 hos Bethard .

Senaste mötet:
Bayern München - Leverkusen 3-1 (1 av det 14 senaste mötena har gått över 3,5 mål)

Bundesliga
1 Bayern München 17 13 2 2 37:11 +26 41p
4 Bayer Leverkusen 17 7 7 3 34:23 +11 28p

Målsnitt per match:
Leverkusen - 3,35
Bayern München - 2,82

Senaste match:
BMG - Leverkusen 0-1
Bayern - Dortmund 2-1

Bundesliga är tillbaka från ledigheterna och vi bjuds på en toppmatch direkt.
Spontant så kanske det här känns som en match med mycket mål. Men linan är högt satt och det finns en hel del faktorer som talar för det motsatta.

Efter att Jupp Heynckes tog över efter Carlo Ancelotti så har Bayern fått maskinen i rullning igen och Bayern springer fram mot ytterligare en ligatitel. Det har framförallt varit försvarsspelet som varit det stora lyftet under Jupp, trots att Manuel Neuer varit skadad under en längre tid. Sven Ulreich var under många år en vass målvakt i Stuttgart och i Bayern har han sett bättre och bättre ut ju mer han har fått spela. Desto jobbigare för Bayern är att skytteligaledaren Robert Lewandowski med största sannolikhet missat matchen mot Leverkusen. Blytungt avbräck i offensiven i så fall. Det mesta tyder på att nyförvärvet från Hoffenheim Sandro Wagner kommer att göra debut längst fram.

Leverkusen ligger fyra i en tabell som är otroligt tajt. Bortsett från Bayern München så det ett vidöppet race mellan tvåan till åttan i tabellen. Leverkusen avslutade 2017 på ett bra sett, och faktum är att man inte förlorat sedan september månad. Hemma på BayArena har Leverkusen ännu inte förlorat i Bundesliga, men ett genomgående problem den här säsongen är att man kryssat alldeles för mycket.

Innan uppehållet gick Leverkusens matcher under 3,5 mål i 5 av deras 6 sista matcher. I Bayerns fyra sista matcher gick samtliga matcher under 3,5 mål, och tre av dessa matcher var 1-0 segrar. Bakar vi in det med att Lewandowski missar matchen och att spelet suttit i de 13 av 14 senaste matcherna lagen emellan så känns ett underspel minst sagt intressant.

Line ups (whoscored)

Leverkusen 3-4-3
Leno; Retsos, S.Bender, Tah; Wendell, Aránguiz, Kohr, L.Bender; Bailey, Volland, Brandt

Out: Yurchenko

Bayern 4-2-3-1
Ulreich; Alaba, Sule, Boateng, Kimmich; Vidal, Martínez; Ribery, Muller, Robben, Wagner

Out: Thiago, Hummels, Neuer
Doubtful: Lewandowski

Tippar 0-2, vad tror ni?

@3quartistan på twitter

Lycka till!




This is the stats tab
This is the post tip