Efter en säsong där Liverpool har besegrat allt i sin väg och slagit rekord från höger till vänster så star nu Klopps mannar vid ett litet väg. Liverpool förlorade först mötet i Champions League mot Atlético Madrid där returen spelas på onsdag. Där behövs full koncentration och frågan är då hur viktig dagens ligamatch mot ett betydligt mer motiverat och utvilat Bournemouth är?
Jag spelar under 3,5 mål i matchen till höga 1,80 hos Bethard , SpeedyBet eller bet365 .

Liverpool har förlorat 3/4 senaste tävlingsmatcherna och visst, klart klubben har ligatiteln i sina egna händer men jag tror ändå Klopp känner en frustration över hur hans lag har kunnat gå från dag till natt formmässigt. Förlust mot Atlético, 3-2-vinst mot West Ham, förlust mot Watford med 3-0 och förlust mot Chelsea i cupen med 2-0. Inte ett enda mål framåt i förlusterna. Stoppa pressarna.
Startelvan mot Chelsea var det ganska stor rotation i så viktigt att komma ihåg.
På fredagens presskonferens kommunicerades det även att målvakten Alisson Becker har dragit på sin en muskelskada och kan missa upp till en vecka. Jag tror det blir längre än så. En muskelskadad är alltid en muskelskada. Oavsett så missar brassen lördagens match mot Bournemouth plus troligtvis CL-matchen mot Atlético.
En stor anledning till att de fyra senaste matcherna har slutat med tre förluster är bristen på effektivitet i offensiven. Till exempel i matchen mot Atlético samt Watford så hade Liverpool otroligt mycket boll men inte ett enda skott på mål. 70 procent mot Watford.
Serieledarna har inga nya skador att ta hänsyn till där Jordan Henderson, Nathaniel Clyne, Xherdan Shaqiri och har Naby Keita är fortsatt skadade.

Är det nu Bournemouth ska få det att lyfta, efter 2-2 senast mot Chelsea? Placerar sig än på nedflyttningsplats efter förra omgångens kryss där Watford och West Ham båda gick segrande ur sina matcher. Watford och West Ham placerar sig alltså på säker mark men har bara ett poäng mer än The Cherries.
Kan verkligen sakna fjolårssäsongens Bournemouth med Fraser, Wilson och King och det höga spelet. Det är som bortblåst denna säsong där Wilson inte alls har samma självförtroende eller explosivitet, där Fraser aldrig riktigt har hittat formen efter sina skador och där King inte får någon chans från elva meter.
Jag vill ändå tro att The Cherries kommer bjuda upp till en liten dans på Anfield. De är pressade i och med ligaplaceringen och när Liverpool går på knäna så är det klart de blir lite extra taggade?

Bournemouths Harry Wilson får inte spela då han tillhör Liverpool. Groeneveld, Charlie Daniels, David Brooks, Chris Mepham och Lloyd Kelly är alla skadade.

Liverpool: Adrian; Alexander-Arnold, Gomez, Van Dijk, Robertson; Oxlade-Chamberlain, Fabinho, Wijnaldum; Salah, Firmino, Mane
Bournemouth: Ramsdale; Stacey, S Cook, Ake, Smith; Billing, Lerma, L Cook; Fraser, C Wilson, King

Jag tycker banne mig plusbollen på Bournemouth duger i krig här. Jag har dock valt att spela under 3,5 mål i stället. Liverpool har matchats tufft den senaste tiden där laget har misslyckats med att göra mål i 3/4 matcher, samtidigt som onsdagens viktiga match mot Atlético Madrid väntar.

Speltips Liverpool v Bournemouth:
Under 3,5 mål till 1,80 hos Bethard , SpeedyBet eller bet365 .

Twitter@ Holmbergake

This is the stats tab
This is the post tip