Stormötena duggar tätt i Premier League och även denna helg bjuds vi på en rejäl match i form utav Liverpool versus Chelsea.

Stod och vägde lite mellan överspelet och X2 dubbelchans. Tycker Chelsea har sett väldigt all-around stabila ut i de senaste matcherna, samtidigt som Liverpool är riktigt vassa framåt. Det som faller på överspelet är på grund av tre saker: Jag tror inte att Pools försvar håller, Liverpool har inte har förlorat hemma någon gång i de tio senaste matcherna samt att Chelsea reste sent på onsdagkvällen från Baku, Azerbajdzjan.

Tabell:
3. Chelsea 12 8 1 3 23/10 25p L L W W W W
5. Liverpool 12 6 4 2 24/17 22p D D L W W W

Det skiljer endast tre poäng mellan lagen där bådas offensiv har sett lysande ut. Det ska bli enormt intressant att se utgången mellan dessa två giganter. Jag siktar på målkalas.

Liverpool tappade en 0-3 ledning borta mot Sevilla i Champions League tidigare i veckan. Den sved. Såg riktigt heta ut i första halvlek.
Offensiven i laget är det inget fel på, Mohamed Salah duger han med just nu.
Jisses, vilken form han är i. Har sannerligen kryddat lagets offensiv.
Tre raka vinster i ligan har laget: 3-0 Huddersfield, West Ham 1-4 och 3-0 Southampton.

Chelsea har steppat upp rejält efter att laget blev utspelade nere i Rom här om veckan. Tre raka vinster i form utav Man United (1-0), 0-4 mot WBA och 0-4 mot Qarabag.
Samarbetet mellan Morata och Hazard såg extra intressant ut senast. De hitta varandra riktigt bra. Kan bli farligt mot Liverpools delvis röriga backlinje.

Läget i lagen
Liverpool bekräftar att Can är på god väg, men förblir ett frågetecken till lördagens stormöte. Ser dock ljusare ut för Lallana och Matip.
Chelsea har Victor Moses är tillbaka efter sex veckor skadad. Startar på bänken dock.

Troliga startelvor (The Guardian):
Liverpool: Mignolet: Alexander-Arnold, Lovren, Klavan, Moreno: Milner, Henderson, Coutinho: Salah, Firmino, Mané.

Chelsea: Courtois: Azpilicueta, Christensen, Cahill. Zapacosta, Bakayoko, Kanté, Fábregas, Alonso. Hazard, Morata.

Som sagt, går hellre på ett överspel här än ett dubbelchans X2. Två målglada lag som jag har svårt att se neutralisera varandra till ett målsnålt möte. Full fart framåt.

SPEL: Över 2,5 till 1.71 hos Unibet , 1.5/5 units.

www.spreadsheet.se/holmbergake

Twitter@Holmbergake

This is the stats tab
This is the post tip