Liverpool tar emot Crystal Palace som kommer till Anfield med ett stort självförtroende efter att ha tagit viktiga poäng på slutet.

3 Liverpool 33 19 9 5 69-40 66

16 Crystal P 32 10 5 17 44-52 35

Lagens tre senaste matcher:

West Brom - Liverpool 0-1
Stoke - Liverpool 1-2
Liverpool - Bournemouth 2-2

Crystal Palace - Leicester 2-2
Crystal Palace - Arsenal 3-0
Southampton - Crystal Palace 3-1

Liverpool kämpar om att ta en Champions League-plats och då gäller det att vinna hemma mot bottenlaget Palace. Liverpool kommer från en stark vinst när man vann borta mot West Bromwich. Blev förvånansvärt en 1-0 vinst och det hör inte till vanligheten när det gäller Liverpool. Laget har bara hållit nollan en gång på Anfield de senaste nio matcherna. Ologiskt nog är det mot Premier Leagues bästa offensiva lag, Tottenham. Har problem när man ska föra matchen och åker på kontringar emot sig. Gick på en mina mot Bournemouth i senaste hemmamatchen när man vände 0-1 till 2-1 men släppte in 2-2 i slutminuterna.

Liverpool har lite frågetecken på defensiven. Matip, Klavan och Lucas Leiva är tveksamma till spel. Det är inte helt otänkbart att 19-åriga Gomez kommer få chansen i försvaret. Vi får se hur det är blir när startelvorna kommer men det är långt ifrån perfekt uppladdning för Klopp som redan har problem med försvarsspelet. Har fortsatt även lite skador på vissa offensiva spelare men till skillnad från i defensiven finns det en annan bredd och alternativen är fler.

Crystal Palace har ryckt upp sig och ser i nuläget av att klara kontraktet även om det är långt ifrån klart än. Laget har tagit fem vinster av sju möjliga på slutet. Har fått igång målskyttet och Benteke är ett ständigt hot i luften och vill med all säkerhet vissa Anfield vad han går för. Palace gjort mål i sju raka matcher och ska ha bra chans att måla på Anfield. Sakho får inte spela då han är utlånad från Liverpool. Allardyce, tränare i Palace, har sagt vilken viktig spelare han har varit för Crystal Palace sen han kom och verkligen hjälpt Palace att få ordning i försvaret. Ett stort tapp att han inte kommer till spel för Palace defensiv.

Vi fick en målrik match på Selhurst Park när lagen möttes i höstas. Då slutade mötet 4-2 till Liverpool och det skulle faktiskt inte förvåna mig om vi får något liknande här på Anfield denna söndagseftermiddag.

Jag spelar båda lagen gör mål @1.80 hos bet365 med 4/7u.

twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip