Båda lagen att göra mål klickas till 1,80 hos Ladbrokes i matchen mellan Liverpool - Crystal Palace.

Fjolårets möten:
Crystal Palace - Liverpool 2-4
Liverpool - Crystal Palace 1-2
*Noterbart är att båda lagen har gjort mål i de 10 senaste inbördes möten.

Varken Pool eller Palace fick den starten man hade hoppats på i ligaspelet. Liverpool fick "bara" 3-3 borta mot Watford och Palace förlorade med hela 0-3 hemma mot nykomlingen Huddersfield. Liverpool fick dock viss upprättelse i CL-kvalet när The Reds bortaslog Hoffenheim med 1-2, med viss flyt ska dock tilläggas.

Tanken i den här matchen är att båda lagen bör ha goda chanser att göra mål. Liverpool har som bekant en fruktad offensiv, inte minst nu när Salah kommit in och det sägs även att Sturridge ska vara aktuell för spel idag, ytterst tveksamt om han startar dock. Defensivt ser det betydligt tveksammare ut - trots att backlinjen har ifrågasatts under en längre tid så har Klopp behållit sin backlinje från fjolåret. Vi kan väl säga att det sätt sådär ut inledningsvis på säsongen.

Senast lagen möttes var på Anfield och då vann Palace med 1-2, två mål av den forne Liverpoolspelaren Christian Benteke. Ingen slump vill jag mena - Liverpool har stora problem i backlinjen, inte minst på fasta situationer där Benteke är som allra vassast. Dessutom har Liverpool ett superviktigt returmöte med Hoffenheim på onsdag att fokusera på. Att Pool står som stora favoriter är det inget att säga om, men jag ställer mig väldigt tveksam till att Mignolet ska hålla tätt i 90 min mot ett Palace som trivs rätt bra mot Liverpool på Anfield.

Förväntade laguppställningar:

Liverpool 4-3-3

ManeFirmino Salah
Wijnaldum Henderson Can
Moreno Lovren Matip Alexander-Arnold
Mignolet

Skador: Clyne, Lallana, Coutinho (KEY)
Tveksam: Sturridge, Clyne

Crystal Palace 3-4-3

Townsend Benteke Loftus-Cheek
Van Aanholt Puncheon Milivojevic Ward
Riedewald Dann Fosu-Mensah
Hennessey

Skadad: Wickham, Sako, Souaré, Zaha (KEY)
Tveksam: Cabaye (KEY), McArthur

Tungt avbräck på Zaha som ådrog sig en knäskada i premiären, väntas bli borta 4 veckor.

Båda lagen har gjort mål i 10 raka matcher inbördes och Palace trivs rätt bra mot Liverpool på Anfield. Med det i åtanke samtidigt som Liverpools defensiv är allt annat än stabil känns spelet riktigt bra till priser runt 1,80!

Tippar 3-1, vad tror ni?

@3quartistan på twitter

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip