Båda lagen hittar nätet på Anfield är klickat.

Lagens tre senaste matcher:

Watford - Liverpool 0-1
Liverpool - Crystal Palace 1-2
West Brom - Liverpool 0-1

Southampton - Hull 0-0
Chelsea - Southampton 4-2
Southampton - Man City 0-3

Liverpool tog en viktig seger efter Emre Cans drömmål mot Watford. Har fortsatt greppet om en CL-plats. Liverpool på Anfield är en svår gåta enligt mig. Man spelar en rolig fotboll men har väldigt svårt att stänga matcher och kunna hålla tätt. Såg det senast mot Palace när man tog ledningen och kunde spela på den men tappade och slutade med förlust med 2-1. Senaste tio matcherna på Anfield har man lyckats hålla nollan en av dessa.

Lallana är tillbaka efter skadan. Coutinho som fick gå ut tidigt mot Watford efter en lårkaka ska enligt uppgifter komma till spel. Liverpool ska göra mål med den offensiven man besitter. Det är defensiven som är problemet och mot ett lag som gillar att vara underdogs kan man få stora problem att hålla tätt.

Southampton gjorde en mycket blek insats senast mot Hull på hemmaplan. Var faktiskt Hull som var närmast segern. Men innan dess gjorde man en mycket fin match mot Chelsea på bortaplan. Blev förlust med 4-2 men tycker att man var bättre i första halvlek än vad Chelsea var. Chelsea fick in 2-1 i i slutsekunderna i första och sen kunde man kontrollera matchen. Känslan är att man gillar att inte ha någon press på sig. Att komma till de stora arenorna och bara kunde ha roligt. Det är ingen som förväntar sig något från laget. Jag tror det kommer passa Southampton att få möta Liverpool på bortaplan där man kan backa hem och lite på att sätta målchanserna när de kommer.

Lagen möttes i ligacupen i vintras med dubbelmöte. Southampton vann båda matcherna med 1-0. Liverpool kommer med ett bättre lag idag än vad man gjorde då men Saints ska absolut kunna störa Klopps gäng i eftermiddag.

Jag spelar båda lagen gör mål @1.75 hos bet365 med 4/7u.

@robiiinbetting på twitter

This is the stats tab
This is the post tip