Omgång 15 ska sys ihop när Liverpool tar emot West Ham, innan vi bjuds på mitt-i-veckan-fotboll tisdag och onsdag nästa vecka. Kikat och klurat över denna match, lutar åt ett målspel här. Det går hand i hand med Liverpool just nu. Kikade på BLGM till 1.80, men Jag väljer ö2.5 mål & BLGM som jag ser mer värde i. Finns hos bet365 till 2.05x pengarna.

Tabell:
3. Liverpool 14 9 3 2 35/18 +17 30p
18. West Ham 14 3 3 8 15/29 -14 12p

Det råder en tydlig skillnad emellan dessa två lag just nu. De parkerat i varsin ände av tabellen och har ungefär samma målskillnad fast tvärt om. West Ham med truppen som sprudlar av talangfulla och skickliga spelare, men med en Slaven Bilić vid rodret som inte riktigt har fått alla pusselbitar att hitta rätt. Spelare som Payet, Antonio och Reid har burit laget borta från total katastrof. Michail Antonio på 6 gjorda mål. Tungt när försvaret läcker så otroligt mycket bara, 29 kassor har rullat in. På 14 matcher, i snitt 1.93 per match alltså. Har misslyckats att vinna någon av deras fem seriematcher. Tungt. Har dock målat i 5/6 senaste ligamatcher.

Klopp och hans Liverpool tappade en riktigt tung 3-1 ledning förra helgen till 4-3, mot Bournemouth borta. Laget slappnade av alldeles för mycket och ansvaret lades åt sidan. Det utnyttjade Bournemouth som eldade på något ordentligt, minst sagt skickligt. Klopp kommer kräva en rejäl insats mot The Hammers. Hade innan förra helgens förlust 11 raka obesegrade matcher i serie. Gäller att fortsätta på den formen om man vill hänga med i toppen. Försvars-giganten Joel Matip sägs vara tillbaka till söndagens match. Även Sadio Mané som har gjort det oerhört bra i offensiven.

Liverpool:
Målsnitt: 2.61 (hemma: 2.88)
Ö2.5-matcher: 67%
BLGM: 61%

West Ham:
Målsnitt: 1.05 (borta: 1.11)
Ö2.5-matcher 56%
BLGM: 63%

Läget i lagen:
Liverpool: Mané och Matip ska vara tillbaka till matchen. Lallana spelade 22 minuter mot Bournemouth, startplats på söndag?
Coutinho och Sturridge är fortfarande skadade, även Ings.

West Ham: James Collins och Cheikhou Kouyate är fortfarand out.
Aaron Cresswell och Michail Antonio är tillgängliga i söndagens resa till Liverpool.
Sedan tidigare skadad är Sam Byram, Reece Oxford, Gokhan Tore och Diafra Sakho.

BLGM-spelet lockade först men ser mer värde i om vi lägger till Ö2.5 mål där till 2.05. Om vi får ett 1-1 resultat i hyfsad tid så får vi ett till mål, den saken är klar. Liverpool lägger mycket krut på offensiven och kan därmed tappa fokuset bak någorlunda. Lite så det har sett ut i de inledande matcherna. West Ham läcker något enormt i försvaret men har ändå visat kvalité i offensiven, som sagt målat i 5/6 senaste ligamatcher (Stoke, Tottenham, United och Arsenal). Bör få läget mot Liverpool.

SPEL: Ö2.5 & BLGM till 2.05 hos bet365 , med 2/5 units.

Twitter@HolmbergAke

www.spreadsheet.se/holmbergake1617

This is the stats tab
This is the post tip