På Estadio La Rosaleda har vi ett spännande möte i den spanska La Liga och en måste match för Michels Malaga som tar emot formstarka Leganes. Malaga är piskade till att vinna matchen och måste öppna upp sitt spel och anfalla betydligt mer mot Leganes, än vad laget har gjort tidigare. Leganes själva har varit duktiga på att försvara sig och skapa en hel del kreativt framåt. Båda lagen ska ha goda chanser att göra mål. Eftersom marknaden bjuder långt över dubbla pengar på utfallet är det givetvis intressant med ett spel.

Efter sju spelade matcher har Malaga endast en poäng i ligaspelet. Laget släpper in på tok för många mål och kommer att göra det i denna match också. Dock så måste de komma igång med målproduktionen också. Endast fyra mål har gjorts framåt - samtliga på hemmaplan. Michels har redan en offensiv 4-3-3 formation och kommer till detta möte att behöva ta ännu större risker för att kunna ta ligans första seger. När lagen möttes förra säsongen blev det 4-0 till Malaga, som då hade det lätt mot Leganes.

På de senaste fyra matcherna (tre av dem är ligamatcher) har inte Leganes släppt in något mål. Då har de mött Eibar, Atletico Madrid, Las Palmas och Girona. Dock är inte detta en trend som vi ska räkna med, givetvis. Förvisso har laget hittat en bra form och gjorde senast två mål hemma i vänskapsmatchen mot Eibar - så mål framåt kan de göra. Där finns det faktiskt goda kvalitéer. Asier Garitano kör också en 4-3-3 formation, med ett lag som är kontringsstarka och duktiga på att ta vara på sina chanser.

Detta är ett öppet möte och en öppen match där de kommer att anfallas och kontras starkt från båda håller, så jag ser större chanser att båda lag gör mål än att de inte lyckas med bedriften. Därmed finner jag ett stort värde i att spela på att båda lag gör mål till 2.15 i odds hos Bethard .

This is the stats tab
This is the post tip