Ligapremiären i den spanska La Liga spelas på Estadio La Rosaleda där Malaga tar emot Osasuna. Då det är en öppningsmatch vet vi ju inte riktigt var vi har lagen helt och hållet. Båda lagen är skickliga offensivt så jag har inga svårigheter med att se en anfallsrik match från start så att det ska bli få mål i detta möte är inget vi ska ta för givet. När oddset är en bit över dubbla pengarna på en ligapremiär i Spanien mellan Malaga som slutade på övre halvan och nykomlingar Osasuna, finner jag ett värde i att spela på fler än två mål i matchen.

Osasuna är kanske den klubben i Spanien som har värvat smartast inför denna säsong. Laget har då tagit in fyra stycken mittfältare, en försvarare och en anfallare - helt rätt, i mitt tycke. Det är just där förstärkningar också har krävts, samt att det inte är några jättesummor som har spenderats heller. Dock är spelarna som bekant inte helt samspelta så detta kan nu i början bära eller brista. En sak som jag är övertygad om är att spelarna är hungriga och sugna på att prestera direkt så jag räknar med ett vasst anfalls- och kontringsspel från Osasuna.

Efter en stark avslutning på säsongen och en åttondeplats i tabellen har Malaga fortsatt att satsa. Hela åtta spelare har kommit in, nästan lika många har lämnat, samt att tränaren Juande Ramos har tagit över till denna säsong. Under sommaren har Malaga spelat riktigt bra på sina träningsmatcher och vunnit de flesta av dem. Jag gillar att Malaga fortsätter att spela öppet och anfaller i massor - det blir ju ett roligare lag att se på genast samt att Malaga vinner genom att göra mål framåt.

Detta möte kan lätt rinna iväg för Malagas del, om de lyckas göra ett tidigt mål. Men Osasuna har värvat smart och kan komma att skrälla lite denna säsong. Då jag anser att båda lagen är fullt kapabla till att skapa massvis av målchanser framåt finner jag ett högt oddsvärde i 2.35 - spelet läggs hos Unibet .

This is the stats tab
This is the post tip