Spelet heter 'Malmö FF vinner och håller nollan'

****

Den fjärde omgången i Allsvenskan rundas av med ett laddat mötet mellan regerande mästarna Malmö FF och storsatsande Djurgårdens IF på Swedbank Arena.


Förra säsongen:
Malmö FF - Djurgårdens IF 1-0
Djurgårdens IF - Malmö FF 3-1

Tre inledande matcherna 2017:
IFK Göteborg -Malmö FF 1-1
Malmö FF - GIF Sundsvall 2-0
Halmstads BK - Malmö FF 0-3

Djurgårdens IF - Sirius 0-2
BK Häcken - Djurgårdens IF 0-0
Djurgårdens IF - IF Elfsborg 3-0

ALLSVENSKAN:
1) Malmö FF 3 2 1 0 6-1 7
11) Djurgårdens IF 3 1 1 1 3-2 4

***

Malmö FF har öppnat säsongen som förväntat - starkt, med kryss i inledningsmatchen mot Blåvitt, för att sedan komfortabelt köra över både Sundsvall och Halmstad. I den senare matchen fick skåningarna hjälp av en idiotisk utvisning från HBK tidigt i matchen, och Malmö kunde likt mot Sundsvall enkelt stänga matchen vid ledning. På Swedbank Arena är man mycket starka, förutom 2-0-vinsten i årets hemmapremiär, vann Malmö och höll nollan i imponerande 10 av 15 matcher under 2016. Försvararna Lasse Nielsen och Behrang Safari har dragits med lätta skador under veckan som gått, men är båda uttagna till matchtruppen..

..För på måndagsaftonen gästas man av Djurgårdens IF som efter problem med anfallsspelet verkligen fick det att lossna senast hemma mot IF Elfsborg, med tre gjorda mål. Engvall fick äntligen näta efter en mängd missade lägen och därtill slog båda yttrar Mrabti och Eriksson till. Det var dock Boråslagets virriga försvarsspel som stod i centrum efter matchen och frågetecken kring Djurgårdens offensiv består alltjämt. Mot Malmö spelar DIF för första gången i år på naturgräs, vilket får ses som en lätt omställning. Mittbacksgeneralen Jonas Olsson missar matchen på grund av skada, och förstekeeper Andreas Isaksson testas sent. Sedan tidigare är Haris Radetinac och Tino Kadewere skadade.

Jag tror vi kommer få se en match där Malmö FF kommer styra i taktpinnen och göra vad som krävs för den förväntande hemmasegern. Djurgårdens IF kommer rikta sig in på att försvara och frågan är ifall det blir några festligheter framåt.
Sett till hur det sett ut tidigare finner jag det troligt att Malmö vinner med 1-0/2-0 och spelet 'Endast Malmö FF gör mål' till @2.87 på bet365 är spelvärt för den modige bettaren.

Lycka till vid rygg!

EDITERAD 2017-04-24 15.07:03

This is the stats tab
This is the post tip