Ett specialspel idag: MFF & ö2,5 mål.
Finns på bet365 under mål - Resultat/totalt antal mål.

Innebär alltså att MFF måste vinna matchen, som även måste innehålla minst tre mål.

Serieledande MFF har hittills släppt in mål hemma mot såväl Djurgården som Örebro. Försvaret har sett okej ut långa stunder, men uppenbarligen inte omöjligt. Har också en del skador i de bakre leden, vilket gör att alternativen är begränsade: Bengtsson är skadad sedan tidigare. Konate gick sönder senast och även Carvalho är out.

Johan Wiland, Fredrik Andersson
Behrang Safari, Lasse Nielsen, Franz Brorsson, Dennis Hadzikadunic, Anton Tinnerholm, Andreas Vindheim
Magnus Wolff Eikrem, Erdal Rakip, Mattias Svanberg, Anders Christiansen, Oscar Lewicki, Yoshimar Yotàºn
Pawel Cibicki, Markus Rosenberg, Jo Inge Berget, Alexander Jeremejeff.

Offensivt finns som bekant en enorm bredd. En sån som Eikrem hoppade in senast och gjorde två assist direkt. Rosenberg, Jo-Inge Berget, Cibicki, Christiansen m.fl. finns förutom honom. Vasst.

MFF har kanske inte imponerat jättemycket spelmässigt hittills, men de har hittat sätt att vinna matcherna. Mycket tack vare den offensiva spetsen.

I fjol fick skåningarna sig en läxa i motsvarande möte mot ÖFK. Norrlänningarna vann nämligen med 3-0 på Swedbank. Ska dock sägas att det var ett väldigt skadeskjutet Malmö som ställde upp då: Ingen Rosenberg, ingen Christiansen, ingen Berget. Eikrem fick kliva av tidigt. Nu är det bättre läge i truppen och även de yttre förutsättningarna är bätte.

Östersund kan definitivt störa MFF. De har en vass offensiv och kan mycket väl göra mål här. Men samtidigt tror jag deras metod - bollinnehav och eget spel - passar MFF perfekt. Skåningarna kan för en gångs skull få chanser att vinna boll i offensiva lägen och anfalla mot ett icke-samlat försvar. Tror Malmö reder ut en seger likt de gjort tidigare.

2/3-1?

This is the stats tab
This is the post tip