Malmö - Östersund

Allsvenskan

1. 26 19 3 4 54-22 60
11. 26 9 6 11 32-41 33

Malmö hemma
13 11 1 1 27-6 21 34

Form
V, V, V V, F

Östersund borta
13 1 5 7 10-27 -17 8

Form
F, V, F, F, F

Malmö behöver två vinster i de sista fyra matcherna för att vinna Allsvenskan och laget har nu ett utmärkt tillfälle att ta den ena vinsten. Man spelar sin nästsista hemmamatch för säsongen och förväntas få ett massivt stöd med över 21.000 sålda biljetter. Laget saknar tre nyckelspelare (Rosenberg, Berget och Christiansen) men ska ha ett tillräckligt bra lag för att vinna den här matchen. Positivt för Malmö är att Eikrem verkar redo för att starta och förväntas ersätta Berget som forward. Rakip och Safari klev både av skadade mot Norrköping men har blivit uttagna i truppen och bör starta. Tinnerholm vrickade foten på sista träningen men har även han blivit uttagen och kommer med största sannolikhet att starta.

Målvakt: Wiland

Backlinje: Tinnerholm, Arnason, Bengtsson, Safari

Mittfält: Yotun, Lewicki, Adu, Rakip

Forwards: Eikrem, Jeremejeff

Östersund fortsätter att leverera svaga resultat på bortaplan och förlorade i den senaste omgången mot AIK med 2-0. Laget flyger nu till Malmö med förhoppningen att plocka poäng men kommer få det svårt. Potter kommer vilja att hans lag fortsätter att kontrollera bollinnehavet och att man är mer distinkta i sista tredjedelen. Östersund bör dock fokusera mer på försvarsspelet då man släppte till flera kvalificerade chanser mot AIK. Svårt att förutse en startelva mot Malmö men troligtvis ställer Potter upp med en 3-5-2 formation.

Målvakt: Nilsson

Backlinje: Mukiibi, Bergqvist, Widgren

Mittfält: Karlsson, Edwards, Dyer, Nouri, Somi

Forwards: Ghoddos, Sema

Speltips: Malmö har vunnit 11 av 13 matcher på hemmaplan och ställs nu mot seriens nästsämsta bortalag. Malmö vann de förra mötet med 4-1 i en match där man straffade Östersund rejält. Jag spelar Malmö -1.5 till 1.975 på bet365 (2/5 Units)

This is the stats tab
This is the post tip