Man City att leda i halvtid och vinna matchen spelas.

De ljusblåa tappade två poäng förra helgen när man fick 1-1 borta mot Burnley. Tog ledningen med 1-0 i början av matchen efter ett välplacerat skott av Danilo. Sterling borde avgjort när han missade helt öppet mål från endast några meter, i mitten av andra halvlek. Istället kom 1-1 i den 82:a minuten. Jag tror det kan ha varit bra för just det här spelet. Känns som Leicester kan få betala för att Burnley tog poäng senast. Värt att nämna är också vilket fin facit City har på Etihad just nu. 17-1-1 är deras statistik den här säsongen på hemmaplan.

Leicester kändes verkligen på gång när man slog Watford med 2-0 på hemmaplan. Omgången tidigare spelade man mycket bra på Stamford Bridge och fick med sig en poäng trots en man mindre sista 25 minuterna. Men det svänger fort i den här sporten. Förlust mot Everton samt endast en poäng mot Swansea på hemmaplan och självförtroendet har fått sig en smäll. Mycket som händer utanför planen också. Mahrez försökte verkligen få till en övergång till just Man City. Men den blev aldrig av och det är faktiskt först igår som Mahrez dök upp på träningen igen efter transfersagan. Ska vara tillgänglig för match men frågan är hur fokuserad och förbered han är på den här matchen.

Det brukar inte dröja alltför länge innan City drar upp sina motståndare och lyckas spräcka nollan. Visst, det gäller för City att ha koll på Vardy men med Okazaki som skadad så känns det som han lär bli för ensam för Citys backlinje för att kunna hota.

Jag spelar City HT/FT @1.68 hos Coolbet med 4u.