Manchester City tar emot Stoke på Etihad Stadium på onsdagskvällen.

Ö11.0 hörnor i matchen spelas. Vinst vid 12 eller mer. Pengarna tillbaka vi 11 hörnor och förlust vid 10 eller färre.

Manchester City har ett tufft spelschema (vilket många topplag har just nu) men det finns inget rum för att gå på halvfart när Stoke kommer på besök eftersom poängbehovet är stort. Väldigt jämnt om platser 2-6 så att vinna mot Stoke på hemmaplan är något man ska och behöver göra. Jag tror därför vi får se ett City som kommer sätta upp tempot direkt och inte visa Stoke att man inte har något här att hämta. Peps gäng burkar få många hörnor på hemmaplan mot dom lite sämre lagen i serien. Motståndet backar hem väldigt lågt och där det finns spelytor för City är på kanterna.

Man City har dock visat sig var långt ifrån stabila i försvaret. Känns långt ifrån hundra när man vill spela bollen längs backen oavsett vart på planen man är. Detta leder till en del slarv och vanligtvis så bjuds det på en del hörnor även för bortalaget. Monaco skapade 6 st när man möttes senast i CL. När Burnley var här så blev det 8-8 i hörnstatistiken.

Stoke har lite frågetecken inför den här matchen. Backen Indi är ytterst tveksam samt backkollegan Johnson. Arnautovic har varit sjuk i helgen och kommer att se hur han mår under dagen. Men Stoke har en bra offensiv och kommer med all säkerhet kunna ställa till problem för Citys defensiv. Crouch, Shaqiri, Affelay och Berahino är några som Hughes har allt välja på. Spelar mycket ut på kanterna för att hitta t.ex. Crouch i huvudspelet. Stoke fick 5 hörnor senaste bortamatchen mot Spurs. Innan dess skapade man 6 st mot West Brom. Senast lagen möttes i Stoke så blev det 7-7 i hörnor.

Jag tror vi får en rolig match med båda mycket mål och många hörnor. Men mycket mål tror även bolagen på så där ser jag inget värde men i hörnor tycker jag det finns fint värde i överspelet.

Jag spelar Ö11.0 hörnor @1.90 hos bet365 med 4/7u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip