Att City vinner & håller nollan spelas till 1.90.

Lagens tre senaste matcher.

Man City - Southampton 2-1
Huddersfield - Man City 1-2
Man City - Feyenoord 1-0

Everton - West Ham 4-0
West Ham - Leicester 1-1
Watford - West Ham 2-0

City fortsätter att vinna. I veckan rann det inte ifrån som det brukar för City mot Southampton utan laget var riktigt illa ute och efter att Romeu kvitterat med en kvart kvar så trodde nog många att det var dags för City att tappa två poäng. Men i matchens sista minut så lyckades man få in ledningsmålet, och man fortsätter att hålla konkurrenterna en bra bit ifrån. Pep har sagt att han kommer att rotera i den här matchen. Många matcher som väntar i December och det är Manchesterderby om en vecka. Fernandinho har ett kort ifrån avstängning, så det är väl inte jätteskräll om han ställs över för att kunna vara med om en vecka.

Det är inte mycket positivt när man kollar West Hams säsong. Efter att ha satsat och köpt spelare för rekordsummor så hittar vi laget långt ner i tabellen. Mötte det andra krislaget Everton förra veckan och förlorade med 4-0. Har en del spelare borta till den här matchen. Joe Hart får inte spela då han är utlånad från City. Carroll och Chicharito är båda skadade och missar matchen. Det gör även skadade Fonte. Winston Reid utgick senast skadad och kommer testas sent om han kan spela eller inte.

Möjlig Man City-elva:
Ederson
Walker - Kompany - Otamendi - Delph
Fernandinho
Kevin De Bruyne - D. Silva
Sterling - Jesus - Sane

Det här ska City ha kontroll över och med tanke på att West Ham saknar sina två anfallare så tror jag City har betydligt bättre chans att hålla nollan än vad oddset säger.

Jag spelar City vinna & hålla nollan @1.90 hos Unibet med 4u.


This is the stats tab
This is the post tip